Otomobil Sahibi Hırsızları Vurdu: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Sahibi Hırsızları Vurdu: 1 Ölü, 1 Yaralı

Otomobil Sahibi Hırsızları Vurdu: 1 Ölü, 1 Yaralı

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde aynı otomobili 2. kez çalmaya çalışan iki kişiden biri, araç sahibinin av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu öldü, diğeri ise yaralandı.

14.02.2014 14:35

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde aynı otomobili 2. kez çalmaya çalışan iki kişiden biri, araç sahibinin av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu öldü, diğeri ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çalkara köyündeki okulun lojmanında ailesiyle yaşayan Veysel Meler (35), lojmanın önündeki 26 EF 604 plakalı otomobilini çalmaya çalışan 2 kişiyi fark edince evin penceresinde av tüfeğiyle ateş etti.

Açılan ateş sonucu otomobilin kaputunu açan Recep Güler (39) ve Serkan Dilsiz (17) yaralandı. Yaralı halde yaklaşık 700 metre kaçan 2 kişi köy imamından yardım istedi.

İmamın haber verdiği 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Güler, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Dilsiz'in ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Meler'in sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Bu arada Dilsiz ve Güler'in aynı kişiye ait otomobili 7 ay önce de çaldıkları ve bu konuyla ilgili yargılamalarının devam ettiği öğrenildi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otomobil Sahibi Hırsızları Vurdu: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement