Otomobili Sele Kapılan Turizmci: Suya Dalıp Oğlumu Çıkardım, Kızıma Ulaşamadım (2) - Son Dakika
Güncel

Otomobili Sele Kapılan Turizmci: Suya Dalıp Oğlumu Çıkardım, Kızıma Ulaşamadım (2)

Otomobili Sele Kapılan Turizmci: Suya Dalıp Oğlumu Çıkardım, Kızıma Ulaşamadım (2)

Otomobili SELE KAPILAN TURİZMCİ.

15.02.2013 14:39

Otomobili SELE KAPILAN TURİZMCİ: SUYA DALIP OĞLUMU ÇIKARDIM, KIZIMA ULAŞAMADIM (2)

KAYIP IRMAK DENİZE ULAŞMIŞ OLABİLİR

Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış sırasında sele kapılan otomobilde kaybolan 3.5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye'yi arama çalışmaları sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, kentte dün akşam etkili olan sağanak yağış sırasında sele kapılan otomobilde kaybolan 3.5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye'yi arama çalışmaları ve yaşanan yağış hakkında bilgi verdi.

Emine Irmak Reyhaniye'nin kaybolduğu olayla ilgili saat 19.45'te ihbar aldıklarını, ekiplerin ise 19.50'de olay yerine ulaştıklarını söyleyen Emin Pehlivan, "Ama biz gelmeden önce buradaki taksici arkadaşlar olaya müdahale etmiş ve 3 kişiyi kurtarmışlar. Biz geldiğimizde maalesef Irmak zaten kayıptı. O saatten bu tarafa çalışmalarımız devam ediyor. Gece saat 01.00'den sonra bir ara verdik, sabah erkenden yine başladık, şuan yine devam ediyoruz" dedi.

Olayın meydana geldiği yerden denize kadar olan 1.5 kilometrelik mesafede arama çalışmalarının ilk etabının tamamlandığını vurgulayan Emin Pehlivan, "Aracın sulara gömüldüğü noktadan denize kadar olan alanın taraması şu ana kadar yapıldı, bitti. Arkadaşlar 13.30 itibariyle aramalara tersten başlayacak. Ama bir endişemiz var, denize ulaşma ihtimali de var Irmak'ın. Eğer denize ulaştıysa bulabilmemiz için biraz daha zaman geçecek diye tahmin ediyorum. İnşallah buluruz. Denize ulaştıysa birkaç gün beklemek zorunda kalabiliriz" diye konuştu.

"ÇAĞLIKLARINI DUYDUK"

Mahalle sakinlerinden Şaduman Fidan ise dün akşam yaşanan olayı gördüklerini ancak müdahale edemediklerini söyledi. Sarısu Deresi'nin taşması sonucu bölgenin sular altında kaldığını belirten Fidan, "Buralar hep su altındaydı. O araçtan o insanların çığlıklarını bizzat duyduk. Çocuğun birini çıkardılar. Annenin babanın feryadını duydum ben ama yapacak bir şey yoktu. Dışarı çıkılmıyordu, her taraf suydu" dedi.

Yaşanan olayda ihmal olduğunu kaydeden Şaduman Fidan, "Burası terk edilmiş bir bölge. Her yer çöpün içinde. Burada bir koruma, bariyer yok. Hiçbir önlem yok burada" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobili Sele Kapılan Turizmci: Suya Dalıp Oğlumu Çıkardım, Kızıma Ulaşamadım (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement