Otomobille hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Otomobille hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı (2)

Otomobille hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı (2)

KAZADA ÖLENLER NİŞANLI ÇİFT ÇIKTIAntalya'nın Korkuteli ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren Can Çalışkan ile Sezer Karadeniz'in cenazeleri Korkuteli Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

09.11.2020 14:13  Güncelleme: 14:39

KAZADA ÖLENLER NİŞANLI ÇİFT ÇIKTI

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren Can Çalışkan ile Sezer Karadeniz'in cenazeleri Korkuteli Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Araca konulan Can Çalışkan ve Sezer Karadeniz'in cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketleri Sinop'a gönderildi. Aynı kazada yaşamını yitiren Melahat Şahin'in cenazesi ise otopsinin ardından ilçeye bağlı Kargalık Mahallesi'nde defnedildi.Kazada ölen Melahat Şahin ile Sezer Karadeniz'in nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. Can Çalışkan'ın ise Sezer Karadeniz'in akrabası olduğu belirtildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobille hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ömür şentürk: Arkadaşlar kaynağını tam araştırmadan neye istinaden yok nişanlı yok evleneceklerdi diye yazdınız 0 0 Yanıtla
  • Yusuf: Mekanınız cennet olsun gençler çok üzgünüz 0 0 Yanıtla

Advertisement