Oyun Odasından Sahneye - Son Dakika
Güncel

Oyun Odasından Sahneye

Oyun Odasından Sahneye

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı oyun odasında 4-6 yaş arası drama eğitimi alan 20 çocuk, yıl boyunca öğrendiklerini sahnede sergiledi.

14.06.2014 17:16

Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı Sümerpark Ortak Yaşam Alanı'nda bulunan oyun odasında drama eğitimi alan çocuklar yılsonu etkinlikleri kapsamında sahne aldı.

Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün gösteri salonunda yapılan yılsonu etkinliğine çocuklar aileleriyle birlikte katıldı.

Yapılan etkinlik ile ilgili bilgi veren gönüllü drama eğitmeni Oktay Arslan, eğitim dönemi boyunca haftanın bir günü çocuklara yaratıcı drama eğitimi verdiklerini belirterek "Yaş Aralığı 4-6 olan çocuklara velilerin desteğiyle ilk olarak nesne çalışmalarını verdik. Ardından el becerilerini kullanma, odaklanma, jest ve mimik çalışmaları ve son olarak grup çalışması yaptırdık. Yapılan bu drama eğitimiyle 4-6 yaş grubundaki çocukların hayal dünyalarını geliştirmeyi amaçladık. Ayrıca çocuklarda özgüven aşılama gibi kazanımlarla geleceğe başarı ile adım atmalarını hedefledik" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Oyun Odasından Sahneye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement