Oyuncuya Vali'den Tebrik - Son Dakika
Güncel

Oyuncuya Vali'den Tebrik

Oyuncuya Vali\'den Tebrik

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren oyuncu Elif Tayhan'a anlamlı kutlama.

09.11.2012 08:24

Türkiye'nin ilk kadın emniyet müdürü Feriha Sanerkin hayatını oynayan ve yakında TRT ekranlarında yayınlanacak olan Nisvan Tarihe Adını Yazdıran Kadın Kahramanların başrol oyuncularından birisi olan ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren oyuncu Elif Tayhan'a anlamlı kutlama.

Üsküdar Gençlik Merkezi'nden bağımlılığa karşı

Üsküdar Belediyesi bünyesinde bulunan Üsküdar Gençlik Merkezi madde bağımlılığı konusunda gençleri bilinçlendirmek amacıyla tiyatro oyunları sahneliyor. Bu manada İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün desteğiyle gerçekleştirilen "Çalıntı Düşler" isimli oyunda madde bağımlılığının gençler üzerindeki olumsuz etkileri etkileyici bir biçimde ortaya koyuluyor.

18 gün boyunca 27 kez sahnelenecek oyunun Üsküdar Gençlik Merkezi'ndeki gala programına; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Özcan Bulduk katıldı. Oyunun galasında ayrıca aralarında futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT'de yayınlanan Tarihe Mal Olmuş Kadın Kahramanlar projesinde Türkiye'nin İlk Kadın Emniyet Müdürü Feriha Sanrek'i oynayan Elif Tayhan'ın da bulundu.

Oyun öncesi bir konuşma yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, uyuşturucuyla mücadelenin sadece emniyet teşkilatının suçlulara yönelik yaptığı operasyonlarla gerçekleşmediğini, uyuşturucunun gençlerle tanışmasına engel olmak adına önleyici sosyal aktivitelerin de son derece büyük önem taşıdığını ifade etti. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu oyuncu Elif Tayhanı makamına da davet ederek oynadığı rolden dolayı tebrik etti.

TAYHAN: GURUR DUYDUM

Turkiyenin ilk kadin emniyet müdürü Feriha Sanerkın gençlik yıllarına bire bir benzeyen oyuncu Elif Tayhan ise İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlunun sıcak ve yakin ilgisinden dolayı gurur duyduğunu en kısa surede kendisini ziyaret etmek istediğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement