Öz Sağlık İş Sendikası'ndan "sağlıkçılara eşit zam" talebi - Son Dakika
Güncel

Öz Sağlık İş Sendikası'ndan "sağlıkçılara eşit zam" talebi

Öz Sağlık-İş Sendikası İl Başkanı Hatice Bağcıoğlu, hekimlere yönelik ücret düzenlemesinin tüm sağlık çalışanlarını kapsaması gerektiğini belirtti.

13.12.2021 13:34  Güncelleme: 16:40

Öz Sağlık-İş Sendikası İl Başkanı Hatice Bağcıoğlu, hekimlere yönelik ücret düzenlemesinin tüm sağlık çalışanlarını kapsaması gerektiğini belirtti.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanan sendika üyeleri, çeşitli pankartlar taşıyarak zam taleplerini içeren slogan attı.

Bağcıoğlu, yaptığı açıklamada, 'Hekim Zammı' olarak adlandırılan çalışmanın diğer tüm sağlık çalışanlarının tepkisi ile karşılaşılınca isabetli bir karar ile yeniden değerlendirilmek üzere bütçe görüşmelerinden sonraya bırakıldığını hatırlattı.

'Pandeminin kahramanı sağlık çalışanlarına müjdemiz var' denilerek açıklanan zam haberi ile kimlerin sağlık çalışanı olarak görülüp, kimlerin kapsam dışı tutulduğunun net olarak ortaya çıktığını ifade eden Bağcıoğlu, "Hekimlere yapılacağı ilan edilen ve biz sağlık işçilerinin de desteklediği zamlarla ilgili kimsenin bir sıkıntısı yok. Sağlık ve sosyal hizmet işçisinin yetkili sendikası olarak, işçiyi sağlık çalışanı olarak görmeyen anlayışı kabul etmiyoruz." ifadelerini kullandı.

Gruptakiler, basın açıklamasının ardından bir süre slogan attıktan sonra olaysız dağıldı.

Öz Sağlık İş Sendikası\'ndan "sağlıkçılara eşit zam" talebi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öz Sağlık İş Sendikası'ndan 'sağlıkçılara eşit zam' talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement