Son dakika haber: Özel çocukların özel yolculuğu - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: Özel çocukların özel yolculuğu

Son dakika haberlerine göre Özel çocukların özel yolculuğu Otizmli çocuklar ve annelerin Kuşadası kampı için yola çıktı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Otizm Meclisi Yönetim Kurulu üyesi Palandöken Otizm Dernek Başkanı Nazar Yaşarbaş nezaretinde 25 otizmli çocuk ve anneleri Aydın Kuşadası'na...

26.11.2021 12:46  Güncelleme: 13:46

Özel çocukların özel yolculuğu

Otizmli çocuklar ve annelerin Kuşadası kampı için yola çıktı

ERZURUM - Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Otizm Meclisi Yönetim Kurulu üyesi Palandöken Otizm Dernek Başkanı Nazar Yaşarbaş nezaretinde 25 otizmli çocuk ve anneleri Aydın Kuşadası'na 3 günlük kamp için Erzurum'dan uğurlandı.

Erzurum Lisesi önünde hava limanına gitmek için toplanan aileler ve otizmli çocuklar oldukça heyecanlıydı.

25 otizmli çocuk ve 25 anne Aydın Kuşadası'nda organize edilen 3 günlük kamp için uçakla Kuşadası'na hareket etti.

Erzurum Palandöken Otizm Dernek Başkanı Nazan Yaşarbaş, kamp ile ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikli olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim. Program kapsamında hava şartları da iyi olursa çocuklarımızı havuz, deniz, spor, resim boyama ve çeşitli eğlenceler tertiplendi. Dolu dolu 3 gün yaşamayı planladık. 3 gün yapılacak organizasyonun masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ait, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz de bizlere destek verdi, her kese teşekkür ederim" dedi.

Anneler düzenlenen gezi programından dolayı büyük bir mutluluk ve heyecan duyduklarını ifade ederken, özel çocuklar kamp öncesi yola çıkarken büyük bir heyecan yaşadılar.

Son dakika haber: Özel çocukların özel yolculuğu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Özel çocukların özel yolculuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement