En Talihsiz Anne - Son Dakika
Güncel

En Talihsiz Anne

En Talihsiz Anne

Muş'ta eşi ve bir aylık bebeğiyle birlikte kayınpederi tarafından evden atılan 21 yaşındaki Mizgin Şaşkın, Anneler Günü'ne çaresiz ve gözü yaşlı girdi.

10.05.2015 09:34  Güncelleme: 12:32

Muş'ta 21 yaşındaki Mizgin Şaşkın, Anneler Günü'nde eşi ve bir aylık bebeğiyle birlikte kayınpederi tarafından sokağa atıldı.

Merkeze bağlı Şenova köyünde bir aylık bebeği ve kocasıyla birlikte kayınpederi tarafından evden atılan Mizgin Şaşkın, Anneler Günü sevincini yaşayamadı. Daha önce kayınpederinin evinde kalan Mizgin Şaşkın, bir aylık çocuğu ve eşi İlyas Şaşkın (20) ile birlikte kapıya atıldı. Köy meydanına naylondan derme çatma bir çadır yapan Şaşkın ailesi, hayat mücadelesi vermeye başladı. Çadırda bir aylık bebeğine bakmakta güçlük çeken Mizgin Şaşkın, köy halkının yardımıyla geçimini sağlıyor.

"HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK AMA BİR TEK BENİM YÜZÜM GÜLMEYECEK"

Anneler Günü'nde yüzünün gülmediğini belirten anne Şaşkın, "Bugün Anneler Günü, herkesin yüzü gülecek ama bir tek benim yüzüm gülmeyecek. Zaten bu halde kimsenin yüzü gülmez. Kim benim yerimde olmak isterdi ki" dedi.

"BENİ VE BİR AYLIK BEBEĞİMİ DIŞARI ATTI"

Tek isteği bir yuvasının olması olduğunu ifade eden Şaşkın, "Kayınpederim gözümün yaşına bakmadan beni ve bir aylık bebeğimi dışarı attı. Şu anda derme çatma bir çadırda kalıyorum. Komşularımın yardımıyla geçiniyorum. İsterim ki bir evim olsun, bir yuvam olsun. Eşim bir çadır kurdu bize. Komşular yiyecek ve eşya yardımında bulundu. Komşular da bir yere kadar yardım edebilir. Böyle olmuyor. Eşimin de düzgün işi yok ve bu sonbaharda askere gidecek. O zaman ne yapacağımı bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Gözyaşları arasında yetkililerden yardım bekleyen anne Şaşkın, "Bu hale düşeceğime annemin karnında ölseydim daha iyiydi. Keşke bugünleri görmeseydim" diye konuştu.


"KOMŞULAR YARDIM EDİYOR"

Köyde çobanlık yaparak evine bakmaya çalıştığını kaydeden baba İlyas Şaşkın ise, çadırın geceleri çok soğuk olduğunu ve çocuğunun öksürmeye başladığını söyledi. Kısa bir süre sonra askere gideceğini vurgulayan baba Şaşkın, "Babam bizi bir aylık bebeğimle birlikte dışarı attı. Geceleri çadırın içi çok soğuk oluyor. Ben de çobanım, komşular yardım ediyor ama o da bir yere kadar. Çocuk dünden beri öksürüyor. Çadırda yaşıyoruz ve imkanım yok, hastaneye götüremiyorum. Yetkililerin bize yardım etmelerini istiyorum" şeklinde konuştu.

Şaşkın ailesine yardım eli uzatan komşusu Sultan Yılmaz da, "Kayınpederi onları dışarı attı. Çadırda yaşıyorlar. Bir anne çocuğuna böyle bir yerde ne kadar bakabilir. Burada mağdurlar, yetkililer yardım etsinler. Bizler yardım ediyoruz ama nereye kadar. Elimizden ancak günde bir kap yemek yardımı gelebiliyor" dedi.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel En Talihsiz Anne - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • YEŞİL CAMİ HOCASI ANKARA KEÇİÖREN: YARDIM EDİN BU KADINA VE EVLADINA ALLAH RIZASI İÇİN BİZ YARDIMSEVER BİR MİLLETİN EVLATLARIYIZ, , KURANDAKİ EN BÜYÜK VE EN ÇOK GEÇEN İBADET, , ZEKAT VERİN VE FUKARAYA YARDIM EDİNDİR. . . ALLAH KABUL ETSİN 22 1 Yanıtla
  • yeterrr: bu ne ya iki çocuğu evlndirmişler bir de sokağa atmışlar böylelerine kampanya dünlensin sağlam prefabrik ev yetecek kadar eşya yazıktır ya çok masum görünüyorlar herkes beşlira verse kaç tane yoksulun işi görünür bir de bebecikleri var haydi Türkiye elele 16 0 Yanıtla
  • babaları fakirse bane ne. .: şirnexli dijwar doğru söyler. kimse kızmasın darılmasın. . babaları fakirse bane ne. . . hem babası fakir hem tembel beceriksizBENİM PERAM ÇOKTİR. ADAM OLSUNLAR DA ÇALIŞSINLAR KAZANSINLAR. UMURUMDA DA DEİİLDİR. ACİMAM. HİÇ ACİMAM YOKTİR. . AMA ÇOK KARİ ALIREM VE O KARİLERİ FAKİRLİKTEN KURTARIRİM. BEN DEN BU KADAR DIR 0 14 Yanıtla
  • varto: çanak naylondan evi modernize etmiş. 3 10 Yanıtla
  • .......: Vicdan ve iman olmayan bir ortamda insanlık beklemek imkansız. . . . 9 0 Yanıtla
  • Abres : Uydu Alıcı bile var LCD televizyonda vardır orada acım diye ağlanir 0 9 Yanıtla
  • Nardinli: Kim ne olursa olsun ; Allah yardımcıları olsun. Allah kimseyi ana-baba da dahil muhanete muhtaç etmesin.yaşayan bilir (!) 5 0 Yanıtla
  • sffffffffff: anten onların değil bi kere yandakı eve gıdıyor 3 0 Yanıtla
  • ugur: Allah yardim etsin 1 1 Yanıtla

Advertisement