P&g Türkiye ve Tmok Londra'da Olimpiyat Gecesi Düzenledi - Son Dakika
Güncel

P&g Türkiye ve Tmok Londra'da Olimpiyat Gecesi Düzenledi

P&g Türkiye ve Tmok Londra\'da Olimpiyat Gecesi Düzenledi

Procter&Gamble (P&G) Türkiye, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile beraber Londra'da özel bir Olimpiyat Gecesi düzenledi.

08.08.2012 20:00

Procter&Gamble (P&G) Türkiye, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile beraber Londra'da özel bir Olimpiyat Gecesi düzenledi. Gecede, olimpiyatlara Türkiye'den katılan sporcular aileleriyle birlikte ağırlandı.

Yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Olimpiyat Komitesi ve Londra 2012 Olimpiyat Oyunları global sponsoru P&G, "Annelerin Gururlu Sponsoru" olarak başlattığı "Teşekkürler Anne" kampanyası kapsamında, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile beraber 7 Ağustos'ta Londra'da Olimpiyat Gecesi düzenledi.

P&G'nin Londra'da ağırladığı Türk Olimpiyat sporcularının annelerine teşekkür etmek ve onların heyecanına ortak olmak için düzenlenen Olimpiyat Gecesi'ne P&G Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Karpat ve TMOK Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener ev sahipliği yaptı.

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp'in annesi Sevgi Kayaalp ve kız kardeşi Zehra Kayaalp'in de katıldığı gecede çeşitli spor branşlarından antrenör ve sporcular da hazır bulundu.

-"Anneleri Londra'da çocuklarının heyecanına ortak ediyoruz"-

P&G Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Karpat, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Annelerin Gururlu Sponsoru" olarak Olimpiyat sporcularının arkasındaki gizli kahramanlar olan annelere destek oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden 150'den fazla sporcu annesinin çocuklarının heyecanına ortak olmak için P&G'nin desteğiyle Londra'ya geldiğini, bu anneler arasında Türkiye'den de 3 anne bulunduğunu belirten Karpat, annelerin P&G Aile Evi'nde misafir edildiğini hatırlattı.

-"Sporcuların arkasındaki gizli kahramanlar olan annelere teşekkür ediyoruz"-

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener de, Türkiye'de sporun gelişmesi, daha fazla sporcunun Olimpiyat hayallerini sürdürmesi ve çocukların spor yapma imkanlarının artırılması için çalıştıklarını söyledi.

Spora verdiği destekten ötürü P&G'ye teşekkür eden Erdener, "Öncelikle Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda yarışan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu sene Türkiye'den Olimpiyat Oyunları'na epey iyi bir katılım sergiledik. P&G gibi şirketlerin desteğiyle bu sayının önümüzdeki senelerde daha da artacağını düşünüyoruz. Sporcularımızın yetişmesinde büyük katkıları olan sevgili annelere buradan teşekkürlerimi sunmak istiyorum ve hepsini böylesini başarılı evlatlar yetiştirdikleri için kutluyorum" değerlendirmesini yaptı.

Muhabir: İstanbul

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel P&g Türkiye ve Tmok Londra'da Olimpiyat Gecesi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement