Pakistan Büyükelçiliği'nden Haberler.com'a Ziyaret! - Son Dakika
Güncel

Pakistan Büyükelçiliği'nden Haberler.com'a Ziyaret!

Pakistan Büyükelçiliği\'nden Haberler.com\'a Ziyaret!

Pakistan Maslahatgüzarı ve Büyükelçi vekili Syed Ali Asad Gilani ve basın ataşesi Abdul Akbar, Haberler.com'u ziyaret etti. Ziyarette Türkiye ve Pakistan dostluğuna vurgu yaptı.

10.08.2017 17:55  Güncelleme: 18:08

Pakistan Maslahatgüzarı ve Büyükelçi vekili Syed Ali Asad Gilani ve basın ataşesi Abdul Akbar, Haberler.com'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Haberler.com'a Pakistan - Türkiye ilişkileri konusunda yaptığı çalışmalara verdiği destekten dolayı teşekkür eden Büyükelçi Başyardımcısı Ali Asad, bundan sonra daha güçlü bir işbirliği içinde Türkiye ve Pakistan dostluğunun süreceğine vurgu yaptı.

HABERLER.COM'A ÖZEL HEDİYE

Asad'ı Yeni Medya yönetim kurulundan Behiye Teymur ve Bilal Teymur karşıladı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Maslahatgüzar Ali Asad, Türkiye-Pakistan arasındaki uzun dostluk ve kardeşliğin tarihini yazdıkları bir kitap hediye etti.


BÜTÜN ÇALIŞANLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Haberler.com'un çalışmaları hakkında bilgi alan Asad, Haberler.com'un teknoloji alanında yaptığı çalışmalara duyduğu hayranlığı dile getirdi. Asad, Habeler.com'un editöryal ekibi ile yazılım ve tasarım ekiplerini dolaşarak çalışanlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Ziyaretten kareler:

Son Dakika Güncel Pakistan Büyükelçiliği'nden Haberler.com'a Ziyaret! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement