Pendik'te binanın çatı katı alevlere teslim oldu - Son Dakika
Güncel

Pendik'te binanın çatı katı alevlere teslim oldu

Pendik'te bulunan 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın sonucunda çatı katı alev alev yandı. İçeride mahsur kalan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Yangın, itfaiye ve polis ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

12.08.2023 20:29

Pendik'te binanın çatı katı alevlere teslim oldu

İSTANBUL - Pendik'te 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı. İçeride mahsur kalan 1 kişiyi itfaiye ekipleri kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Olay 17.30 sularında Pendik Dumlupınar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm daireyi sararken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çatı katında mahsur kalan 1 vatandaşı merdiven aracıyla dumanların arasından kurtardı ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrası yangın kontrol altına alındı. Yanan binada hasar oluşurken itfaiye ve polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

"Tüm daireyi sardı"

Konuya ilişkin konuşan mahalle sakini Yahya Çelik, "Dumanların yükseldiğini gördüm. Yangın, çatı katının arka kısmından başladı. Sonra tüm daireyi sardı. İçeride 1 kişinin olduğunu söylediler" dedi.

Pendik\'te binanın çatı katı alevlere teslim oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pendik'te binanın çatı katı alevlere teslim oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement