Penti TURQUALITY® Belgesi Aldı - Son Dakika
Güncel

Penti TURQUALITY® Belgesi Aldı

Penti TURQUALITY® Belgesi Aldı

Penti, bu anlamda önemli bir adım atarak TURQUALITY® belgesini almaya hak kazandı.

30.04.2014 09:12  Güncelleme: 09:07

Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Penti, bu anlamda önemli bir adım atarak TURQUALITY® belgesini almaya hak kazandı. 24 hazır giyim markası arasında, ilk ve tek çorap-iç giyim markası olarak TURQUALITY®'yi alan Penti, Türkiye'den sonra yurtdışında da tanıtım ve markalaşma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Dünyada ilk kez uygulanan, devlet destekli markalaşma programı olan TURQUALITY®, Türkiye'nin uluslararası pazarda, kendi markalarıyla ayakta durabilen global bir oyuncu olması amacıyla ve "10 Yılda 10 Dünya markası yaratmak" vizyonuyla geliştirildi.

TURQUALITY® belgesiyle ilgili olarak bir açıklama yapan Penti İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Karaibrahimoğlu "Alanında Türkiye'nin lider markası olan Penti, son 5 yıldır, Ortadoğu'dan Balkanlara, Moğolistan'dan Amerika'ya açtığı mağazalarıyla, küresel bir oyuncu olarak hızla ve emin adımlarla ilerlemektedir. Rekabetin yoğun yaşandığı global pazarda, aldığımız bu destek, bir dünya markası olma yolunda markamıza önemli bir avantaj sağladı." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Penti TURQUALITY® Belgesi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement