Petrol Yenilgiyi Unutturmak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Petrol Yenilgiyi Unutturmak İstiyor

Petrol Yenilgiyi Unutturmak İstiyor

3. Lig ekiplerinden Petrolspor, yarın kendi saha ve seyircisi oynayacağı Maltepespor maçını kazanarak geçen haftaki mağlubiyeti unutturmak istiyor.

26.10.2013 12:07

Teknik direktör Adnan Şentürk, yaptığı açıklamada, "geçen hafta hesapta olmayan talihsiz bir mağlubiyet" aldıklarını söyledi. Yarın oynanacak Maltepespor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ve bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini dile getiren Şentürk, şunları kaydetti: "Her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz, o yüzden içeri ve dışarıda oynadığımız karşılaşmalar arasında hemen hemen bir fark yok. Galibiyet için oynuyoruz bunun için de risk alıyoruz. Dolayısıyla bu hafta sahamızda oynayacağımız karşılaşmayı da kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

Petrolspor pes eden bir takım olmayacağını dile getiren Şentürk, "Bursa Nilüferspor maçını bir talihsizlik olarak düşünüyoruz. Belki de böyle bir talihsizliğin ligin ortalarında başımıza gelmesi kendimize gelmemiz açısından iyi oldu. Takımda çok iyi bir kenetlenme var, İlerleyen haftalarda bunu telafi edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Petrol Yenilgiyi Unutturmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement