Pikabın çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Pikabın çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen kazada, pikabın çarptığı motosikletin sürücüsü olan Memduh Çınardere hayatını kaybetti. Kaza sonucunda motosiklet sürüklenirken bir parçası pikabın altında kalırken diğer parçası şarampolde alev alarak yandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalelere rağmen Çınardere kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

30.07.2023 02:43  Güncelleme: 02:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pikabın çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

KONYA - Konya'nın Kulu ilçesinde pikabın çarptığı motosikletin sürücüsü kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza, saat 23.30 sıralarında Kulu - Dinek Mahallesi yolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kulu'da bir tavuk çiftliğinde işçi olarak çalışan Memduh Çınardere (30), plakası öğrenilemeyen motosikleti ile Kulu'dan Dinek Mahallesi'ndeki evine gittiği sırada aynı istikamete seyir halinde olan İ.A. idaresindeki pikap motosiklete arkadan çarptı. Yaklaşık 170 metre sürüklenen motosikletin bir parçası pikabın altında kalırken, bir parçası da şarampolde alev alarak yandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ağır yaralı motosiklet sürücüsü Çınardere, ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Memduh Çınardere yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çınardere'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Şarampolde yanmakta olan motosikletin parçası ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Pikap sürücüsü İ.A. gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Pikabın çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pikabın çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement