Polis Yaralayan Kişi, Bacağından Vuruldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Polis Yaralayan Kişi, Bacağından Vuruldu

07.09.2008 17:24

Şişli'de Kimlik Kontrolü Sırasında Polis Memurunu Yaralayan Kişi, Kaçmak İsterken Bacağından Vurularak Yakalandı.

Şişli'de kimlik kontrolü sırasında polis memurunu yaralayan kişi, kaçmak isterken bacağından vurularak yakalandı.

Gülbağ Mahallesi pazar alanında uygulama yapan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği görevlileri, yoldan geçen Mustafa G. adlı kişiyi durdurarak kimlik kontrolü yapmak istedi.

Kimliğini göstermek istemeyen bu kişi, bir süre tartıştığı polis memuru Mehmet İzzet K'ya kafa atarak yaralanmasına neden oldu.

Bu arada kaçmaya çalıştığı ifade edilen Mustafa G, yaralı polis memuru Mehmet İzzet K. tarafından bacağından tabancayla vurularak yakalandı.

Olayda burnunun kırıldığı ifade edilen polis memuru Mehmet İzzet K. ile sol bacağından vurulan Mustafa G, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polis Yaralayan Kişi, Bacağından Vuruldu - Son Dakika


Advertisement