Polislerinden vatandaşlara bayramı ikramı - Son Dakika
Güncel

Polislerinden vatandaşlara bayramı ikramı

Polislerinden vatandaşlara bayramı ikramı

Malatya'da Kurban Bayramı tatilinde uygulama yapan trafik polisleri, dönüş yolculuğuna başlayan vatandaşlara çay, kahve ve pasta ikram ediyor.

18.10.2013 20:29

Malatya'da Kurban Bayramı tatilinde uygulama yapan trafik polisleri, dönüş yolculuğuna başlayan vatandaşlara çay, kahve ve pasta ikram ediyor.

Malatya- Elazığ karayolundaki Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Polisevi Sosyal Tesisleri önünde uygulama yapan trafik ekipleri, sürücü ve yolcuları dinlenmeleri için tesislere davet ediyor.

Sürücülere ve yolculara tesislerde çay, kahve ve pasta ikram eden polisler, çocuklara ve ailelerine tesislerde keklik, bıldırcın, tavşan, sülün, tavus kuşu, tavuk ve kaz gibi hayvanların bulunduğu hobi bahçesini gezdiriyor.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Yusuf Gül, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu uygulamanın bayram tatili süresince devam edeceğini söyledi.

Trafiğin bayram dönüşleri nedeniyle yoğun olduğunu ifade eden Gül, özellikle uzun yoldan gelen sürücüleri masaj koltuğunun bulunduğu, çay, kahve ve pasta ikramının yapıldığı tesislerine davet ettiklerini belirtti.

Çocuklara da içinde keklik, bıldırcın, tavşan, sülün, tavus kuşu, tavuk, kaz gibi hayvanların bulunduğu hobi bahçesini gezdirdiklerini dile getiren Gül, "Yolcuların güvenli seyahatlerini sağlamak, yaptıkları trafik hatalarını minimize etmek, onları bilgilendirmek ve eğitici bilgiler vermek amacıyla bu etkinliği yaptık" dedi.

Sürücülerden Özgür İspir ise Kahramanmaraş'tan Malatya'da bulunan yakınlarını ziyarete geldiklerini söyledi. Uygulamadan memnun kaldığını belirten İspir, "Polis bizi durdurduğunda, hız limitini aştığımı düşündüm ama kontrollü geliyordum. 'Çay ikramımız olacak, buyrun' dediler. Biz de 'teşekkür ettik.' Hayvanat bahçesi de olunca çocuklar gezmek istedi. Böyle bir uygulama yaptıkları için İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Çocuklarımıza buradaki hayvanları görme imkanı sağlandı, uygulama çok güzel" diye konuştu.

Özgür İspir'in 10 yaşındaki oğlu Bora İspir de uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, unutamayacağı bir anı yaşadığını söyledi.

Sürücülerden Ramazan Karakuş ise daha önce böyle bir uygulamayla karşılaşmadığı için önce şaşırdığını belirterek, uygulamanın çok güzel olduğunu söyledi.

Masaj koltuğunda dinlenen yolculardan Kadriye Karakuş, masaj sayesinde bütün yorgunluğunun geçtiğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polislerinden vatandaşlara bayramı ikramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement