Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Güncel

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Tarsus Belediye Başantrenörü Orak: "Play off’a 8’inci sıradan bile olsa girmeyi hedefliyoruz" TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Artun: "Bizim için çok sıkıntılı günler bunlar.

22.02.2014 19:34

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi'nin Başantrenörü Olcay Orak, "Play-off'a 8'inci sıradan bile olsa girmeyi hedefliyoruz" dedi.

Orak, TED Ankara Kolejliler'i 79-65 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın birinci periyodunda etkili bir oyun sergileyemediklerini ancak maçın genelinde kontrolü ellerinde bulundurduklarını söyledi.

Oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Orak, "Karşılaşmaya stresli başladık. Ancak iyi oyun oynadık. Bundan sonra önümüzde çok zorlu 5 tane maç var. İnşallah 5 maçtan alacağımız  kadar galibiyet almak istiyoruz. Halen play-off oynama şansımız var. Play-off'a 8'inci sıradan bile olsa girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

TED Ankara Kolejliler cephesi

TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Tevfik Kaan Artun ise ligdeki kötü gidişatlarını kabullenmeye çalıştıklarını belirtti.

Sıkıntılı günler yaşadıklarını ifade eden Artun,"Geriye kalan 5 maçımızın içinde zorlu maçlar var. Bizim için çok sıkıntılı günler bunlar. Ama yine de tüm bunlara rağmen her maça daha iyi konsantre olup çıkıyoruz, iyi basket oynamaya çalışıyoruz. Tarsus Belediye bugün önemli bir galibiyet aldı, yolları açık olsun. Biz de ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmeye çalışacağız" ifadesini kullandı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement