PR Daily'nin Prestijli Ödülü - Son Dakika
Güncel

PR Daily'nin Prestijli Ödülü

PR Daily\'nin Prestijli Ödülü

Hüma Alpaytaç Gruaz, Amerika'da 2012 pr daily awards ömür boyu başarı ödülünü kazandı.

12.09.2012 09:46

Amerika'da PR sektörünün  en büyük ödüllerinden biri olarak kabul edilen 2012 PR Daily News ömür boyu başarı ödülü marka, iletişim, tanıtım ve halkla ilişkiler uzmanı  Türk iş kadını Hüma Alpaytaç Gruaz'a verildi. Alpaytac Marketing Communications/Public Relations'ın kurucusu ve başkanı olan Huma Gruaz'a ödül, 11 Eylül günü, Washington DC'de PR Daily tarafindan verildi. Gruaz, vizyoner liderliği ve ajansının son sekiz yılda yaşadığı inanılmaz büyüme sayesinde kazandı. Merkezi Chicago'da bulunan ve Amerika'da ülke çapında şubeleri olan Alpaytac, 15'in üzerinde farklı endüstrideki müşterilerine hizmet veriyor ve marka oluşturmak için entegre stratejik halkla ilişkiler ve sosyal medya kampanyalarını uygulamaya koyuyor.

Gruaz'ın başarılı çalışmalarının ardından Türk Hava Yolları, THY'nin ABD'de tanıtımını  zirveye yükselen başarılı Türk iş kadını Gruaz'ın şirketine verdi. "Türk Hava Yolları'nı temsil ettiğimiz yıl bu ödülü aldığım için büyük bir onur duyuyorum. Bu ödülü ekibimle ve bize temsil ettigimiz harika ürünler sunan ve her gün işimizde en üst düzeye çıkmamız için bizi mükemelliğe iten müşterilerimiz ile paylaşıyorum. Onların desteği olmadan burada olamazdık" diye konuşan Gruaz, sözlerine şöyle devam etti: "Bu, 'İyi, Yeterli Değil.' şeklindeki düsturumuzun başarısının da kanıtı.

Alpaytac, ABD'de Türk Hava Yolları işini aldıktan sonra bu pazarda atılgan bir halkla ilişkiler kampanyası başlattı ve üst düzey Amerikan medya kuruluşlarındaki haberler ile havayolu için emsali görülmemiş bir medya tanıtımı sağlayarak hem Turk Hava Yolun'nun markasının hem de ülke olarak Türkiye'nin itibarını yükseltmeye devam ediyor. Türk Hava Yollari'nın profesyonelliǧi ve üst dűzey servisi ile Amerika'da endüstri lideri olmaya aday oldugunu belirten Gruaz "Türk Hava Yollari'nın ekibinin calışkanlıǧı, birkimi ve hizmet düzeyinin eşi benzeri yok ve aldığı her türlü takdiri hak ediyor," dedi.  Geçtiǧimiz Nisan ayında Turk Hava Yolları'nı tanıtma calışmaları şemsiyesi altında, Amerika'nın en prestijli seyahat medyasını Türkiye'ye getiren Gruaz, Amerika'lıların hem havayoluna hem de Türkiye'ye hayran kaldıǧını ve seyahat sonunda Amerika'da Türkiye'yi ve havayolunu tanıtan makalelerin Amerika basini tarafından kaleme alındıǧını ve Forbes dergisinin, Turkiye'nin ziyaret edilmesi gereken en önemli ülkelerden biri olduǧunu ilan ettigini belirtti.

Gruaz ve Alpaytac, Bulldog Reporter tarafından verilen 2012 Bulldog Medya İlişkileri altın düzey ödülü gibi endüstrinin önde gelen yayınlarından sayısız ödülle onurlandırıldı. Ek olarak PR News de, Gruaz'a 2010 Yılın Marka Pazarlamacısı ödülünü ve 2011 Yılın Halkla İlişkiler Profesyoneli mansiyon ödülünü verdi ve Alpaytac'a üç yıl üst üste "Yılın Küçük Ajansı" finalistleri arasında yer verdi. Alpaytac, ev aletleri endüstrisinin yenilikçi lideri olan ve ajans kurulduğundan yana, yani sekiz yıldan uzun bir süredir ajansla birlikteliğini sürdüren bir müşteri olan Euro-Pro ve dünyanın en büyük ve en hızlı büyüyen havayollarından biri olan Türk Hava Yolları gibi dünyanın en prestijli parkalarından bazılarını temsil ediyor.

Gruaz, Northwestern University Kellogg School of Management İdari MBA programı, İşletme Yüksek Lisans derecesi ve ekonomi ve güzel sanatlarda çift lisans ile Bryn Mawr College'dan Magna Cum Laude (Yüksek Şeref) derecesi sahibi. Dört dili akıcı biçimde konuşan Gruaz'ın küresel uzmanlığı ve yaratıcı geçmişi, başarıya giden anahtarı olmuş durumda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel PR Daily'nin Prestijli Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement