Doçent ile Katil Zanlısı Profesör Arasında "Kadın" Husumeti - Son Dakika
Güncel

Doçent ile Katil Zanlısı Profesör Arasında "Kadın" Husumeti

Doçent ile Katil Zanlısı Profesör Arasında "Kadın" Husumeti

Öldürülen Doç. Dr. Özdemir ile katil zanlısı Prof. Ahmet G. arasında 'aynı kadına ilgi duymalarından kaynaklanan bir husumet' olduğu ileri sürüldü.

05.06.2014 13:58  Güncelleme: 23:21

Üniversitedeki odasında boğazı kesilerek öldürülen Konya’da Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Teknolojisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir ile, yapılan takip sonucu cinayet şüphelisi olarak yakalanmasıyla ilk ifadesinde cinayeti itiraf eden katil zanlısı Ahmet G arasında, aynı bölümlerde görev yapmalarına karşın husumet olduğu iddia edildi. Husumetin iki öğretim üyesinin fakültede aynı kadına ilgi duymalarından kaynaklandığı ileri sürüldü.

"AYNI KADINA İLGİ DUYUYORLARDI" İDDİASI

Konya Selçuk Üniversitesi (SÜ) Çevre Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’in öldürülmesi olayını soruşturan polis, üniversitenin Mühendislik Mimarlık Fakültesinden bir profesörü şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı. Suçunu itiraf ettiği öğrenilen Ahmet G., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.


BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Konya'da Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Teknolojisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi 42 yaşındaki Doç. Dr. Celalettin Özdemir, üniversitedeki odasında boğazı kesilerek öldürüldü.

EŞİNDEN 6 AY ÖNCE BOŞANDI

Eşinden 6 ay önce boşanan 2 çocuk babası Doç. Dr. Celalettin Özdemir'den 2 gündür haber alamayan yakınları merak edip gidebileceği her tarafı aradı, bulamayınca da görev yaptığı Selçuk Üniversitesi yetkililerine durumu iletti.

2 GÜN HABER ALINAMAYINCA ODASI İNCELENDİ

Mühendislik Fakültesi'ndeki arkadaşları da kendisini 2 gündür görmediğini söyleyince Alaeddin Keykubat Kampusu Mühendislik Fakültesi binasındaki odasında inceleme yapmak için giden görevliler kapının kilitli olduğunu gördü. Ancak içerden koku geldiğini fark eden görevliler çilingir çağırarak kapıyı açtırdığında Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in kanlar içinde cesediyle karşılaşıldı.

ODASINDA BOĞAZI KESİLMİŞ

Polis ve savcı tarafından yapılan incelemede Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in boğazının kesildiği ve vücudunda bıçak darbeleri saptandı. Otopsi için cesedi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

PROFESÖR 2 GÜNDÜR EVİNE GİTMEMİŞ

Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in cesedinin bulunmasının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, SÜ Mimarlık Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Ahmet G.'nin 2 gündür evine gitmediğini belirledi. Ahmet G.'nin peşine düşen polis, şüpheliyi merkez Karatay ilçesinde gözaltına aldı. Daha sonra Profesör Ahmet G. suçunu itiraf ederek, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doçent ile Katil Zanlısı Profesör Arasında 'Kadın' Husumeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • SERKAN: PES DOĞRUSU NEBİCİM ÜLKE OLDUK ŞİDDET TAVAN YAPTI CEZALAR CAYDIRICI DEĞİL 42 1 Yanıtla
  • murat: Allah Belanızı Versin..Ne Oluyor böyle Türkiyede 35 1 Yanıtla
  • yasa: kişiler infaz kararını kendileri uygulamaya başladılarsa ,yasalarda sıkıntı büyük demektir........ 25 0 Yanıtla
  • semra totan: EVLİ BİR KADIN OLACAK BİRDE UTANMAZ MİLLETİN BAŞINI YEDİ SONUNDA YAKINEN BİLDİĞİM BİRİ ŞEYTAN ÜÇGENİ GİBİ OLMUŞLARDI BÖYLE OLCAGI BELLİYDİ 9 14 Yanıtla
  • ELİF: GÜNAHINI ALMAYAYIM AMA ÖĞRENCİLERLE ÇOK UĞRAŞAN HOCALAR VAR...DURUP DURMAZKEN SINIFTA BIRAKAN ZIT GİDEN HOCALAR VAR...OYÜZDEN EĞER BÖYLE BİRİYSE ÖĞRENCİSİDİR...AMA GERİSİNİ BİLEMEM TABİ.. 16 7 Yanıtla
    antielif: senin gibi bir öğrenci de sınıfta kalmaya müstahaktır. daha konuşmasını bilmiyorsun hocayı suçluyorsun. kızım üni lerdeki eğitim sizin gibilerin yüzünden lise seviyesine düştü. hoca ne yapsın sistem geçir bu boş beyinlileri diyor.daha konuşmasını öğrenmeden yargılamaya gelinnce dil pabuç gibi ,durup durmazken nasıl bir kullanım be durup dururken demek istedin galiba. eğer sende üni mezunuysan eğitimi sorgulamalıyız. hocama allah tan rahmet dilerim. çok üzücü bir olay. 0 0
  • Abdullah Sinen: yalan haber bu her duydugunuza inanmayın ölen kişi benim akrabam cok yakınımda oturuyordu konya meramda bu olay öldüren profösörün yolsuzluklarını ortaya cıkardıgı için oluyor 19 2 Yanıtla
  • Halis SİLAH: ERKEKTE DE KADINDA DA MANEVİYAT OLMADIĞINI GÖSTERİYOR BU OLAY. HERKES KENDİNİ SORGULASIN NE KADAR MÜSLÜMANIZ. FAZLA SÖZE GEREK YOK...GERÇEKLER BU SORUDA YATIYOR. 13 7 Yanıtla
  • YASASIN RTE: Bu ülkede hep polis,asker işçi mi ölecek eşitik var bu ülkede biraz da diğerleri ölsün 6 14 Yanıtla
  • doğum: Ben size profesör olamassiniz demedim ki adam olamazsiniz dedim 15 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement