Prof. Dr. Faruk Köker, 40. Yılında Emekli Oldu - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Faruk Köker, 40. Yılında Emekli Oldu

Prof. Dr. Faruk Köker, 40. Yılında Emekli Oldu

ÇÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Faruk Köker, meslekteki 40'ıncı yılında düzenlenen törenle emekli oldu.

29.04.2013 17:12  Güncelleme: 09:11

Çukurova Üniversitesi'ne bağlı Balcalı Hastanesi'ndeki Hipokrat Salonu'nda düzenlenen törene Prof. Dr. Faruk Köker'in iş arkadaşları ve ailesi katıldı. Törende konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz, akrabası da olan Prof. Dr. Faruk Köker ile aynı fakültede çalışmaktan onur duyduğunu söyledi. ÇÜ Göz Kliniği Kurucusu emekli Prof. Dr. Orhan Silen de törende konuşma yaptı. Silen, konuşmasında asistanlık günlerinden itibaren Prof. Dr. Faruk Köker'le paylaştıkları anılarını anlattı.

MESLEĞİMİ YILLARCA ZEVKLE YAPTIM

Prof. Dr. Faruk Köker, mutlu bir şekilde emekli olduğunu belirterek, "Uzun seneler çalışmaktan zevk ve gurur duyduğum anabilim dalımızda 40'ıncı senemde emekli oluyorum. Bu zaman zarfında birlikte uzun seneler çalıştığım emekli olan arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti. Herkese çok teşekkür ederim. Benden sonra da anabilim dalımızın emin ellerde olduğuna eminim" dedi.

Törende Prof. Dr. Faruk Köker'in özgeçmişini anlatan fotoğraflı bir sunum yapıldı. Ardından da Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz, Tıp Fakültesi adına Prof. Dr. Faruk Köker'e plaket verdi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Faruk Köker, 40. Yılında Emekli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement