Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu, Bal ve Arı Ürünleri Kartal Festivali'nde - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu, Bal ve Arı Ürünleri Kartal Festivali'nde

Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu, Bal ve Arı Ürünleri Kartal Festivali\'nde

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen 1.Bal ve Arı Ürünleri Festivali'nde konferans veren Prof.Dr.Muhsin Doğaroğlu, arının olmadığı yerde yaşamın ve üremenin mümkün olmadığını söyledi.
Kartal Belediyesi ve İstanbul Arı Yetiştiricileri...

18.11.2013 12:46

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Bal ve Arı Ürünleri Festivali'nde konferans veren Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu, arının olmadığı yerde yaşamın ve üremenin mümkün olmadığını söyledi.

Kartal Belediyesi ve İstanbul Arı Yetiştiricileri Birliği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen "1. Bal ve Arı Ürünleri Festivali"nde bal ve arıcılık konusunda Türkiye'nin en önemli isimlerinden, Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu, Kartal Ekolojik Çadır'da bir konferans verdi.

Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu konuşmasında, Müge Aral'ın yazdığı "İstanbul'un Saklı Kovanları" adlı kitabı kaynak alınarak hazırlanan sinevizyon gösterisi eşliğinde, İstanbul ormanlarındaki arı kovanlarına değindi.

Arının doğal bitki örtüsü üzerindeki etkilerini anlatan Doğaroğlu, arının olmadığı yerde yaşamın ve üremenin mümkün olmadığına vurgu yaptı. Arıcılık ve bal üreticiliği hakkında önemli noktalara değinen Doğaroğlu, konferansta yeni nesil ilaçların üretimdeki etkinlerini de örneklerle değerlendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu, Bal ve Arı Ürünleri Kartal Festivali'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement