Prof. Dr. Niyazi Eruslu Rektörlük İçin Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Niyazi Eruslu Rektörlük İçin Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Prof. Dr. Niyazi Eruslu Rektörlük İçin Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Niyazi Eruslu, 9 Ağustos'ta yapılacak rektörlük seçiminde yeniden aday olduğunu söyledi.

10.07.2012 17:56

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, 9 Ağustos'ta yapılacak rektörlük seçiminde yeniden aday olduğunu söyledi. Eruslu, "Ben görevden asla kaçmam" dedi.

Yalova Üniversitesi Rektörü 9 Ağustos 2012 tarihinde yapılacak seçimle belirlenecek. Bu seçim için en az 6 adayın çıkması gerektiğini, ancak şu ana kadar tek adayın kendisi olduğunu dile getiren Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, "Yalova Üniversitesi'nin rektörlük seçimi 9 Ağustos'ta yapılacak. Şu ana kadar öne çıkmış bir aday yok. 6 aday mutlaka çıkmak zorunda. Daha evvel bazı isimler Yalova Üniversitesi Rektörlüğü için zikredildi. Ancak sanırım onlara Niyazi Eruslu aday değil denilmiş. Benim yeniden aday olduğumu duyunca çekilmişler. Niyazi Eruslu kendine verilen görevden kaçmaz, aldığı görevi hakkını vererek yerine getirmek içinde çalışır" dedi.

Yeniden Yalova Üniversitesi Rektörlüğü görevine seçilmesi durumunda kampus binalarının yapımı için kaynak aramaya başlayacaklarının altını çizen Prof. Dr. Eruslu, "Rektörlük görevine yeniden seçildiğim andan itibaren para bulup binaları yapmak ilk hedefimiz. İhtiyaç duyulan kaynağı bulabilmek için cumhurbaşkanı ile görüşeceğiz. Bunun için bir randevu talep ettik. Bu görüşme sonrasında mutlaka bir kaynak aktarımı olacaktır. Ancak biz Aksa ve Tersaneciler Birliği'nden de bu anlamda destek bekliyoruz" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Niyazi Eruslu Rektörlük İçin Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement