RATED'ten Unutulmaz Gece - Son Dakika
Güncel

RATED'ten Unutulmaz Gece

RATED\'ten Unutulmaz Gece

RATED tarafından Sapanca'da unutulmaz bir gece düzenlendi.

06.04.2012 11:15

Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED) tarafından Sapanca'da unutulmaz bir gece düzenlendi. Düzenlenen bu güzel ve eğlenceli gece vesilesi ile tüm üyeler arasında kaynaşma sağlanmış oldu.

Yeni Yönetimini oluşturarak, ilk toplantısını da geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED): önceki akşam da Sapanca İstanbul Dere Özde Alabalık Dağ Evi Tesisleri'nde unutulmaz bir gece düzenledi. Sakarya'da yayın yapan Gazete, Televizyon, Radyo, İnternet ve Ajans temsilcileri ile Internet ve Haber portallarının sahiplerinin biraraya geldiği eğlenceli gecede; tüm üyeler arasında kaynaşma sağlandı.

SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Adem Bilgen'in de aralarında bulunduğu geceye onur konuğu olarak katılan Sakaryalı Sanatçı Akif Yener, başta "Onun Adı Efsane Sakarya" olmak üzere, söylediği slow ve hareketli şarkılaraıyla, geceye katılam medya mensuplarını doyasıya eğlendirdi. Gecede ayrıca ses sanatçısı Gül'de sahne alarak, ayrı bir renk kattı. Gece; yenem yemeğin ardından, sohbet ve eğlencelerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

YENI ÜYELİK KABULÜ

Her toplantıda yeni bir üye katılımı ile sürpriz gerçekleştiren RATED Yönetimi bu unutulmaz gecede de bir sürprize imza atarak; Gazeteci Recai Yüksel'in sahibi olduğu www.sakaryasondakika.com adlı haber portalının üyeliğe kabulünü gerçekleştirirerek, RATED Başkanı Zafer Büyü ile Recai Yüksel arasında üyelik protokolü imzaladı. İmza töreninde konuşan Yüksel, "Biliyoruz ki artık internet aldı başını gidiyor. Sosyal medya artık tam anlamıyla bütün hayatımızı aldı. Ben de yıllarca sıcak habercilik yaptım. Olay yerlerinden ulusal basına sıcak haber, ürettim. Canlı bağlantılar yaptım" dedi.

YENİ MEDYA DÜZENİ

Gecede bir konuşma yapan RATED Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Büyü; RATED'in geldiği noktaya değinerek, Sakarya'da güçlü bir ekiple çalıştıklarını söyledi. Mayıs ayında düzenleyecekleri organizasyonla ilgili açıklamalarda da bulunan Büyü; "Sakarya'da RATED olarak, Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi gibi kuruluşlarla birlikte hareket edilerek "NTV'nin daha önce ulusal bazda yapmış olduğu gibi "Yeni Türkiye, Yeni Sakarya, Yeni Medya Düzeni" adı altında bir konferans düzenlemeyi düşünüyoruz.

Bu konferansta ise internet alanında ulusal olarak başarılı olan kuruluşları, ulusal bazdaki gazetecilerden ve ulusal bazdaki radyo televizyon yayincilarindan da birkaç kurumu da dahil etmeyi, Sakarya'dan bu işin duayenlerine de yer vererek, aktif olan ekibimizle beraber belli bir grup oluşturmayı ve bunu en geç Mayıs'ın ayı başında gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi. Konuşmanın sonunda Dernek Başkanlığında 10. Yılı doldurduğunu dile getiren Başkan Büyü; yönetim içerisinden bir arkadaşımıza başkanlığı devredeceğini kendisinin de yönetimin içinde kalarak, halef salef birlikte sektöre hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, "STK lar da örnek bir davranış sergileyeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel RATED'ten Unutulmaz Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement