Ruhr Bölgesi Fenerbahçeliler Derneği" İçin İlk Adım Atıldı - Son Dakika
Güncel

Ruhr Bölgesi Fenerbahçeliler Derneği" İçin İlk Adım Atıldı

Ruhr Bölgesi Fenerbahçeliler Derneği" İçin İlk Adım Atıldı

Gelsenkirchen'deki Fenerbahçeliler dernek kurmak için toplandı Temel ELCİVAN, Gelsenkirchen-DHA Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde bir araya gelen Fenerbahçeli taraftarlar, yeni bir dernek kurmak için kolları sıvadı.

16.01.2016 16:11

Gelsenkirchen'deki Fenerbahçeliler dernek kurmak için toplandı

Temel ELCİVAN, Gelsenkirchen-DHA

Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde bir araya gelen Fenerbahçeli taraftarlar, yeni bir dernek kurmak için kolları sıvadı.

Gelsenkirchen şehrinde yaşayan Murat Dağdeviren ve Ercüment Salman'ın öncülüğünde toplanan Fenerbahceli taraftarlar, Gelsenkirchen ve çevresini kapsayacak Ruhr Fenerbahçeliler Derneği'nin kurulabilmesi için ilk adımı attılar. Gelsenkirchen'de bulunan Ocakbaşı Restorant'ta bir araya gelen çok sayıdaki Fenerbahçe sevdalıları, yapılan istişareler sonunda taraftarları bir çatı altında toplayabilecek derneğin ihtiyaç olduğu görüşünde birleşti.

DERNEK KURMAK İÇİN FENERBAHÇE KULÜBÜ İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Dernek kurma çalışmalarını İstanbul'a giderek Fenerbahçe Kulübü'ne ilettiğini belirten Murat Dağdeviren, "Fenerbahçe derneklerinden sorumlu Murat Boyraz ile yaptığım görüşmelerden aldığım olumlu yanıtları, gelip burada arkadaşlarımla paylaştım ve çalışmalarımıza böyle başladık" dedi. Murat Dağdeviren, dernek kurma amaçlarını şu sözlerle anlattı: "Gelsenkirchen ve çevre illerde yaşayan çok sayıdaki Fenerbahçe taraftarını bir çatı altında toplamak istiyoruz. Bunu yaparken Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Fenerbahce'ye katkı sunmak, hem de bir aile ortamı kurmak ve güzel sosyal etkinliklerin yapılacağı bir dernek kurmak istiyoruz. Bu toplantıyla belirleyeceğimiz kurucu üyelerle, Fenerbahçe Kulübü'ne resmi müracaatta bulunacağız. Bölgemizde ki Fenerbahçe taraftarlarını, kurmaya çalıştığımız derneğe katkı sunmaya ve bizimle beraber olmaya davet ediyoruz".

Fenerbahçeliler Dernegi'nin kurulabilmesi için yapılan istişare toplantısına öncülük yapan isimlerden Ercüment Salman ise, "bu toplantıyla dernek kurma yolundaki ilk adımı attık. Güzel bir ortamda detayları konuştuk. En kısa zaman da Fenerbahçe Kulübü'ne hazır olduğumuzu bildirmek ve derneğimizi resmi olarak açmak istiyoruz. Kuracağımız derneğin faaliyetleri daha çok Fenerbahçe başlıklı olacak, ama başka takımların renklerine gönül veren sporseverlere de, kapımız açık olacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ruhr Bölgesi Fenerbahçeliler Derneği' İçin İlk Adım Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement