Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan Açıklaması

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan Açıklaması

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, "Uluslararası şirketlerin çıkarlarını uluslararası güçler korumaktadırlar.

17.05.2017 16:13

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı

Fesih Bozan, "Uluslararası şirketlerin çıkarlarını uluslararası güçler korumaktadırlar. Yaşadığımız bütün çatışmaların temeli bu politikaların gereğidir." dedi.

Bozan, Bağlar ilçesindeki parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyaretini değerlendiren Bozan, ABD'nin dostluğuna ve sözlerine hiçbir zaman inanılmaması gerektiğini savundu.

Bozan, ABD için önemli olanın kendi çıkarları ve İsrail'in güvenliği olduğunu ileri sürerek, şunları kaydetti:

"ABD evrensel politikası, emperyalist bir sistem politikasıdır ve çıkar temeline dayamaktadır. ABD'nin partileri değişse de, zaten bilindiği gibi 2 partisi var, Cumhuriyetçiler ve Demokratlar. Hangisi gelirse gelsin ABD'nin dünyaya egemen olma, öteki ülkelere söz geçirme ve sömürü politikası değişmiyor. Çünkü ABD'de, politikanın çerçevesini evrensel soygun şirketleri çizerler. ABD politikası, uluslararası şirketlerinin çıkarları temeline oturtulmuştur. Uluslararası şirketlerin çıkarları da uluslararası güçle korumaktadırlar. Yaşadığımız bütün çatışmaların temeli bu politikaların gereğidir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement