Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Esmerer; - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Esmerer;

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Esmerer;

"On seneyi geçmeden bir dizayn yapılıyor, toplum mühendisliği yapılıyor, ülke yeniden dizayn ediliyor ve şekillendiriliyor"

30.01.2014 16:45

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, "On seneyi geçmeden bir dizayn yapılıyor, toplum mühendisliği yapılıyor, ülke yeniden dizayn ediliyor ve şekillendiriliyor" dedi.

Esmerer, Saadet Partisi İl Başkanlığı'nda basına yaptığı konuşmada, "Milli Görüş Belediyeciliği"nin ilkelerini okuduktan sonra, seçilmesi durumunda gerçekleştireceği projelerden bahsetti.

Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan Esmerer, Türkiye'de belli aralıklarla siyasi dizayn yapılıp yapılmadığı yönündeki bir soru üzerine, "On seneyi geçmeden bir dizayn yapılıyor, toplum mühendisliği yapılıyor, ülke yeniden dizayn ediliyor ve şekillendiriliyor" diye konuştu.

Sürekli olarak toplum mühedisliği ile karşı karşıya kalındığını ifade eden Esmerer, uluslararası çapta para operasyonları yapıldığını söyledi.

Başta Türkiye olmak üzere, İslam ülkelerinin kendi ayakları üzerinde durmaması, gelişmemesi, kalkınmaması ve sürekli Batıya bağımlı bir yapının devam etmesinin istendiğini belirten Esmerer, 3 partili koalisyon döneminde Kemal Derviş'in göreve getirilmiş olmasını da buna örnek olarak gösterdi.

Esmerer sözlerini şöyle sürdürdü:

"Küresel güçler maalesef, kendi menfaatleri doğrultusunda ilk başta Türkiye olmak üzere islam ülkelerini dizayn ediyor, yön veriyorlar. Burada önemli olan siyasi partilerin bağımsız hareket etmesi, kendi milli menfaatlerine öncelik vermesi, kendi ülkelerinin çıkarları doğrultusunda yürümeleri, bunun için gerekirse bedel ödemeliler. Biz dört parti ile bedel ödedik, dört partimiz de kapatıldı."

Siyasi partilerin, kendi desteklerini dış dünyada aramaması gerektiğini sözlerine ekleyen Esmerer, "Milletin enerjisi ve görüşleri doğrultusunda hareket etmeli. Dış dünyadaki şekillendirmeleri gerçekleştiren güçlere, reel politik dedikleri güçlere boyun eğmemeli" diye konuştu.

Toplantıya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Oruç'un yanı sıra, bazı parti üyeleri de katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Esmerer; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement