Saadet Partisi’nin Stk Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi’nin Stk Ziyaretleri Devam Ediyor

Saadet Partisi’nin Stk Ziyaretleri Devam Ediyor

Saadet Partisi Milletvekili Adaylarının Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etmeye Devam Ediyor.

19.05.2011 16:46  Güncelleme: 16:47

Saadet partisi milletvekili adaylarının sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Saadet Partisi Milletvekili Adayı Prof. Dr. Latif Öztek, Ecz. İbrahim Öcal İl Başkanı Burhan Sadak ve beraberindeki partili heyetle birlikte Müstakil Sanayi İş Adamları Derneği, Elazığ İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Ziyaretlerine ilk olarak MÜSİAD ile başlayan Saadet Partisi Milletvekili adayları ve partili heyet MÜSİAD'da sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi. Saadet Partisi Milletvekili adaylarını, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Nedim DURGUNGÜL karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretle ilgili konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Nedim DURGUNGÜL, Saadet Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Öcal'ın kendilerinin üyesi olduğunu belirterek, Sivil Toplum Örgütlerinin önemine dikkat çekti.

Durgungül, "MÜSİAD'ın kuruluşunda Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın çok büyük destekleri olmuştur. MÜSİAD ailesi olarak seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyoruz" dedi. MÜSİAD ziyaretiyle ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Milletvekili adayları ise MÜSİAD'ın ve Sivil Toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, "Sivil Toplum örgütlerinin hepsinin görevleri çok önemlidir ancak Sivil Toplum örgütlerinin içerisinde MÜSİAD'ın yeri ve önemi ayrı bir yere sahiptir." diye konuştu.

MÜSİAD ziyaretinin ardından Elazığ İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'ne geçen Saadet Partisi Milletvekili Adaylarını, Birlik Başkan Yardımcısı Kazım ASLAN karşıladı. Koyun ve Keçi yetiştiricilerinin sorunlarının konuşulduğu ziyarette bir açıklama yapan Birlik Başkan Yardımcısı Kazım Aslan, Hayvancılığın çok kötü bir durumda olduğunun altını çizerek, "Hayvancılık alanında en büyük yatırımlar ve destekler 54. Hükümet döneminde verilmiştir.

Meracılıkla ilgili olarak da en büyük adımlar 54. Hükümet döneminde atılmıştır. Mera Kanunu 54. Hükümet döneminde çıkmıştır." diye konuştu. Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Milletvekili Adayı Prof. Dr. Latif Öztek ise, Milli Görüş iktidarının köylü, çifçi, emekli, memur, işçi ve tüm insanlığın refah düzeyini arttırmayı hedeflediğine dikkat çekerek, "54. Hükümette olduğu gibi, rantiyecinin değil halkın iktidarı sadece Saadet kadrolarıyla olur. Bizler ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin ve tüm insanlığın kurtuluşu için çalışmaktayız." diye konuştu.

Elazığ İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin ardından Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Saadet Partisi Milletvekili adaylarını Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ karşıladı. Ülkenin genel siyasetinin ve Elazığ siyasetinin konuşulduğu ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Şekerdağ; ülkemizin bazı gruplar tarafından bölünerek parçalanmaya çalışıldığına dikkat çekerek, "Ülkemizin bölünüp parçalanmaması için halkımızın ekonomik refahının arttırılması en önemli hususların başında gelmektedir." dedi.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ecz. İbrahim Öcal, Milli Görüş'ün en büyük hedefinin toplumun genel olarak refah düzeyinin artışı olduğunu belirterek, "Milli Görüş iktidarıyla ülkemizin genel olarak refah düzeyi yükselecektir. Milli Görüş iktidarında insanlar zekat verecek kimse bulamayacaklardır inşallah." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saadet Partisi’nin Stk Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement