Sağlık Meleği Yardıma Koştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sağlık Meleği Yardıma Koştu

Sağlık Meleği Yardıma Koştu
14.06.2007 01:45

Kadıköy'de Aşırı Hız Nedeniyle Meydana Gelen Kazada Bir Kişi Ölürken İki Kişi Yaralandı. Yaralılara İlk Müdahaleyi Tesadüfen Olay Yerinden Geçen ve Boynunda 'Melek' Simgeli Kolye Bulunan Genç Bir Kadın Doktor Yaptı.

Kadıköy’de aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazada bir kişi ölürken iki kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi tesadüfen olay yerinden geçen ve boynunda ’melek’ simgeli kolye bulunan genç bir kadın doktor yaptı.

KADIKÖY’de spor salonu işleten Şenol Kireççi dün saat 19.30 sıralarında Ahmet Yesevi Caddesi’nde 34 SNK 10 plakalı Honda S-200 marka spor otomobili ile hız yaptı. Kontrolden çıkan ve yalpalayan otomobil bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ve 30 yaşındaki Kemal Deniz’in 34 TG 9173 plakalı kamyonetine çarptı. Kamyonette sıkışan Kemal Deniz hayatını kaybetti. Şenol Kireççi ile arkadaşı Tanla Akdoğan ise otomobilden yaralı olarak çıkartıldı.

Tesadüfen geçiyordu

Çimenlerin üzerine yatırılan Şenol Kireççi ile arkadaşına, tesadüfen olay yerinden otomobiliyle geçen genç bir kadın doktor ilk müdahaleyi yaptı. Boynunda ’melek’ simgeli kolye bulunan kadın doktor, ambulansla gelen sağlık ekibine de yaralıların durumu hakkında bilgi verdikten sonra hızla kaza yerinden uzaklaştı. İki yaralı Kozyatağı Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sağlık Meleği Yardıma Koştu - Son Dakika


Advertisement