Sağlıkçılar 'Melike Doktor' İçin Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Sağlıkçılar 'Melike Doktor' İçin Eylem Yaptı

Sağlıkçılar \'Melike Doktor\' İçin Eylem Yaptı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) üyeleri, İstanbul'da Dr.

04.12.2012 13:56

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) üyeleri, İstanbul'da Dr. Melike Erdem'in intiharıyla ilgili eylem düzenledi.

İstanbul Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Doktor Melike Erdem'in, bir hasta yakını tarafından şikayet edilmesi ve hakkında açılan soruşturma nedeniyle intihar ettiği ileri sürülen olayla ilgili, SES üyeleri tarafından protesto eylemi yapıldı. Dr. Melike Erdem için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanan sağlıkçılar, Alo 184 SABİM hattının kapatılmasını istediler.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan SES Samsun Şube Başkanı Murat Arıkan, "Acil serviste çalışan genç doktor, acille herhangi bir ilgisi olmadığı halde, hastanın özürlü olmasını da göz önünde bulundurarak kendisine yardımcı olmasına rağmen, adeta bir suç işlemiş gibi soruşturmaya maruz kalmış ve aynı gün çalıştığı hastanenin altıncı katından aşağı atlayarak intihar etmiştir. Görgü tanıkları kendini boşluğa bıraktığında, SABİM'e verdiği savunmayı, zanlının adresini gösterir gibi elinde tuttuğunu belirtmektedir. Suçluluğun telaşına kapılan yetkililer ise delilleri karatmaya, yok etmeye çalışıyorlar. Sağlık Bakanlığı'nın, Dr. Melike Erdem'in ölümüyle ilgili delilleri karartmasına asla izin vermeyeceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağlıkçılar 'Melike Doktor' İçin Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement