Sakarya Shopping Fest Başladı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Shopping Fest Başladı

Sakarya Shopping Fest Başladı

Sakarya Alışveriş Festivali başladı.

30.09.2012 10:27  Güncelleme: 10:33

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (SESOB) ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) işbirliğiyle başlatılan "Esnafım Güçlüyüm" projesi kapsamında organize edilen Sakarya Alışveriş Festivali başladı.

Festival kapsamında gün boyu animasyon gösterilerinin sergileneceği Çark Caddesi yine her gün bir moda defilesine de ev sahipliği yapacak. Festival kapsamında Çark Caddesi her gün 10'dan fazla etkinliğe ev sahipliği yapacak. Firmalar festival boyunca özel indirimlerle Sakarya halkının hizmetinde olacak. Bir çok mağaza şimdiden indirim hazırlıklarını tamamlarken; vatandaşlar festival boyunca cazip indirim imkanları ile alışveriş yapabilecek.

Çeşitli etkinler ve Çark Caddesi boyunca indirimlerin yapılacağı festivalin ilk gününde düzenlenen ve Vahe Kılıçarslan'ın da katıldığı sokak defilesi vatandaşlardan oldukça yoğun ilgi gördü. 7 Ekim günü Karmete'nin DJ Performansı ile son bulacak olan Sakarya Alışveriş Festivalinde ayrıca sokak dansları, sokak müzikleri, maskot bandosu, kukla show, indirimler, DJ performanslarında yer alacağı Festivalin ilk gününde kız arkadaşı Sevde Saruhan'a sürpriz evlilik teklifini düzenleyen 28 yaşındaki Kemal Tunç'un dizlerinin üzerine çökerek evlenme teklif etmesinin ardından festival alanında bulunan halk kendilerine alkışla eşlik etti.

Teklifinin kabul edilmesinin ardından cebinden çıkardığı yüzüğü kız arkadaşı Sevde Saruhan'ın parmağına takan Tunç, "Birdenbire aklıma geldi ve bu teklifi hazırladım, çok mutluyum çünkü onu çok seviyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya Shopping Fest Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement