Sakaryalılar Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Sakaryalılar Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdü

Sakaryalılar Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdü

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Sakarya’da “Yeni Yılda Sevdiklerimizle Sağlıklı Yaşama Yürüyoruz” etkinliği Sakarya Kent Park’ta gerçekleştirildi.

29.12.2013 14:03

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Sakarya'da "Yeni Yılda Sevdiklerimizle Sağlıklı Yaşama Yürüyoruz" etkinliği Sakarya Kent Park'ta gerçekleştirildi.

Kent Park'ta gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğine Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Alemdar, Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Yaşar Doğan, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ve yüzlerce Sakaryalı katıldı.

Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte Sakarya Üniversitesi BESYO Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Gülten Hergüner yaklaşık 15 dakikalık bir kültür fizik hareketi yaptırdıktan sonra etkinliğe katılanlar Kent Park'ta yürüdüler.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük etkinliklerle ilgili olarak, "Sağlık bakanlığımız 2014 yılını hareket yılı yürüyüş yılı olarak ilan etmesinden dolayı bugün 2013 yılının son günlerini sevdiklerimizle birlikte yürümeyi hedefledik. Bugün toplumumuza vereceğimiz mesaj daha çok yürüyerek sağlıklı olacağımızı bildirmek. Her yaştan vatandaşımızla birlikte bu güzel Sakarya gününde yürüyeceğiz. Çocuklar daha istekli gelecekten daha ümitliyiz" dedi.

Etkinlikte Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından yaptırılan şapkalar, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından basılan broşürler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen portakal, elma ve sular katılımcılara dağıtılırken, Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen adım sayar cihazları da yürüyüşe katılanlara ücretsiz şekilde dağıtıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakaryalılar Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement