Sakrad'dan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sakrad'dan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne Ziyaret

Sakrad\'dan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne Ziyaret

Sakarya Radyo Amatörleri, Elektronik Haberleşme Teknolojileri Derneği’nin yeni yönetimi, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

20.12.2017 10:03

Sakarya Radyo Amatörleri, Elektronik Haberleşme Teknolojileri Derneği'nin yeni yönetimi, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kısa adı SAKRAD olan Sakarya Radyo Amatörleri, Elektronik Haberleşme Teknolojileri Derneği'nin, Kasım ayında gerçekleştirilen kongreyle göreve gelen yeni yönetimi, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur'u makamında ziyaret etti. Dernek adına Yönetim Kurulu Başkanı Gürel Özbakış, Başkan Yardımcısı Ali Samet Özkurt, Denetim Kurulu Başkanı Yavuz Şişman, Sekreter Burak Özkocacık ve dernek üyesi Melih Çeviren tarafından gerçekleştirilen ziyarette, derneğin yeni yönetimi tanıtılırken, her iki tarafın da üstlendiği yeni görevlerden dolayı karşılıklı olarak başarı temennilerinde bulunuldu. 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilebilecek müşterek projelerin ve aktivitelerin konuşulduğu ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından son buldu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakrad'dan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement