Şampiyonluk Pastasını Başkan Dündar Kesti - Son Dakika
Güncel

Şampiyonluk Pastasını Başkan Dündar Kesti

Şampiyonluk Pastasını Başkan Dündar Kesti

Dündar, "Bu başarı Osmangazi'nin değil, tüm Bursa'nın başarısı"

22.03.2014 15:44  Güncelleme: 15:56

Başkan Dündar, Şampiyonları Ödüllendirdi

Geçtiğimiz hafta Ankara'da oynana final maçları sonunda Türkiye Bayanlar Hentbol 1'inci Ligine yükselerek bir tarih yazan Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol takımı, şampiyonluk kutlamasını Başkan Mustafa Dündar'ın da katıldığı törenle gerçekleştirdi. Hazırlanan şampiyonluk pastasını sporcularla birlikte kesen Dündar, "Bu başarı, yalnızca Osmangazi'nin değil, tüm Bursa'nın başarısı. Şampiyon gençlerimizi kutluyorum" dedi

Dikkaldırım Spor Salonunda düzenlenen şampiyonluk kutlamasına, Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol Takımı sporcuları ve hocaları ile, kulüp yöneticileri katıldı. Salonun ortasına kurulan şampiyonluk pastasını sporcularla birlikte kesen Başkan Dündar, daha sonra şampiyonları birer altınla ödüllendirdi.

Tamamı altyapıdan yetişen ve 2. Ligde oynadıkları tüm maçları kazanarak, Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Ligine yükselen şampiyon sporcuları tek tek kutlayan Dündar, "Osmangazi Belediyespor Kulübü bünyesinde 32 farklı branşımız var. Tamamı altyapıdan, kendi yetiştirdiğimiz sporculardan oluşuyor. Bu gün burada, bu gençlerimize, bu çocuklarımıza gerekli desteği verdiğimiz zaman neler yapabileceklerinin güzel bir örneğini görüyoruz. Bu başarı sadece Hentbolda değil, Judo, Tekvando, yüzme ve atletizm gibi diğer branşlarımızda da var. Ben bu başarıyı altyapının zaferi olarak görüyorum" dedi.

Hentbol takımının 18 maçta 18 galibiyetle namağlup olarak 1. Lige çıktığını, bu başarıyı 1. Ligde de sürdüreceklerine inandığını ifade eden Dündar, "Asıl hedefimiz, altyapıdan yetişen bu gençlerimiz arasında milli sporcu sayımızı artırarak, milli sporcularımızla Bursa'mızı yurt dışında en iyi şekilde temsil etmek. Ulusal başarının yanında, kazanılacak uluslararası başarı ile, Türk bayrağını göndere çektirmek. Bu gençlerle bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bize bu coşkuyu, bu mutluluğu ve heyecanı yaşatan gençlerimize çok teşekkür ediyor, kendilerini ve hocalarını ayrı ayrı kutluyorum" dedi.

Takım antrenörü Osman Güner'de, elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını, 4-5 yıllık planlı bir çalışmanın sonucu elde ettiklerini söyledi. Sezon başında koydukları şampiyonluk hedefine ulaşmış olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Güner, "Bu başarıda, hiç şüphesiz ki, bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başkanımız Mustafa Dündar ve kulüp yöneticilerimizin de payı çok büyük. Şimdi hedefimiz bu başarıyı, Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğunu da kazanarak bu başarımızı taçlandırmak" dedi. Güner, takımın 12 sporcusunun milli takımlara seçildiğini söyledi.

Takım kaptanı Özge Demir, sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ve inanarak oynadıklarını, bunun sonucunda da şampiyon olduklarını söyledi. Demir, "Bu inançla oynadık ve 18 maçta 18 galibiyet aldık. İddialı bir takımız. Bize güvenenleri mahcup etmedik ve şampiyon olduk. Hedefimiz 1. Ligde de bu başarıyı sürdürüp süper lige çıkmak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonluk Pastasını Başkan Dündar Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement