Sanayici ve İş Adamları İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Sanayici ve İş Adamları İftar Yemeğinde Buluştu

Sanayici ve İş Adamları İftar Yemeğinde Buluştu

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki sanayici ve iş adamları Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen görkemli iftar sofrasında buluştu.

08.06.2017 12:47

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki sanayici ve iş adamları Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen görkemli iftar sofrasında buluştu.

İftar programı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç yaptığı konuşma ile başladı. Doğan Tunç konuşmasında, "Ramazan ayı vesilesi ile böyle güzel bir yaz akşamında siz değerli oda üyelerimiz ile birlikte olmaktan duyduğumuz memnuniyeti ayrıca belirtmek isterim. Rahmet ve bereket ayı olarak bildiğimiz Ramazan ayı bizlere nefsi terbiye etmeyi, eldekinin kıymetini bilmeyi ve yoksulluğun ne olduğunu tüm bunlarla birlikte hoşgörü ve paylaşmanın erdemini öğretiyor" dedi.

Ardından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent tarafından bir konuşma yapıldı. Levent konuşmasında, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerinin görüş ve önerileri doğrultusunda ilçe ve bölge ekonomisine değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından ezanın okunması ile birlikte oruçlar açılarak hep birlikte iftar yemeği yenildi.

İftar yemeğine, Bilecik Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, İl Genel Meclis üyeleri, iş adamları, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sanayici ve İş Adamları İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement