Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Siverek ilçesinde KOSGEB Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

19.12.2016 16:20

Siverek ilçesinde KOSGEB Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Konferans Salonu'nda KOSGEB iletişim uzmanı Dr. Mehmet İnat tarafından verilen seminerde, yarından itibaren başvuruların kabul edileceği "Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği" programının ayrıntıları ilgililere anlatıldı.

Programdan yararlanmak isteyen iş adamlarına gereken şartlar hakkında bilgi veren İnat, "KOSGEB faizsiz kredilerin geri ödemeleri bir yıl sonra başlayacak. Taksitler halinde esnafımız kolayca ödeme imkanı bulacak." dedi.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Bucak da ilçenin kalkınmasına oda olarak destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Oda üyelerinin sağlanan imkanlardan yararlanmasını beklediklerini ifade eden Bucak, diğer yatırımlara yönelik de benzer etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını kaydetti.

Gazeteci Dolaş, kitabını tanıttı

Gazeteci yazar Şükrü Dolaş, çıkardığı "Çocukluğumun küçeleri" adlı kitabını tanıttı.

Siverek'i İl Yapma ve Kalkınma Derneğinde basın toplantısı düzenleyen Dolaş, yaklaşık 25 yıldır aktif olarak gazetecilik yaptığını söyledi.

Son 10 yılda yazdığı seçkin makaleler ve şiirlerinden oluşan "Çocukluğumun küçeleri" adlı 255 sayfalık kitabının raflardaki yerini aldığını belirten Dolaş, eserinde aşk ve dostluk temasının yoğun olarak işlediğini kaydetti.

Kitabının bin adet basıldığını anlatan Dolaş, eserden elde edeceği geliri ise Siverek'i İl Yapma ve Kalkınma Derneğine bağışlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement