Sarkuysan'dan Görkemli 38 Yıl Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Sarkuysan'dan Görkemli 38 Yıl Kutlaması

Sarkuysan\'dan Görkemli 38 Yıl Kutlaması

Çayırova'da kurulu bulunan ve ülkenin önde gelen sanayi kuruluşlarından Sarkuysan Fabrikasının 38 kuruluş yıl dönümü, fabrika konferans salonun düzenlenen törenle kutlandı.

23.12.2013 11:34

Çayırova'da kurulu bulunan ve ülkenin önde gelen sanayi kuruluşlarından Sarkuysan Fabrikasının 38 kuruluş yıldönümü, fabrika konferans salonun düzenlenen törenle kutlandı. İdari İşler Müdürü Sabri Atilla ve İnsan kaynakları Müdürü Oğuz Ergüngör tarafından organize edilen kutlamalara çok sayıda yönetici, işçi ve memur katılırken, onlarca işçi ve memura çeşitli dallarda başarı ödülleri verildi.

ARGE-YILI İLAN EDİLDİ

Sarkuysan Dans gurubunun gösterisi ile başlayan kutlamalar Sarkuysan Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı'nın konuşmasıyla devam etti. Çaycı Sarkuysan'ın şirketleri hakkında bilgiler vererek yaptığı yaptığı konuşmada, "Sarkuysan gurubu içinde 8 kuruluşumuz bulunmaktadır. Amerika da iki şirketimiz bulunmaktadır. Maalesef dışa bağımlı olduğumuz hammadde içinde girişim yaparak Kastamonu'da aldığımız maden sahası için gerekli izinleri beklemekteyiz. Test merkezimiz Avrupa'da 4, dünyada 11 firma arasındadır. Önümüzdeki dönem katma değeri yüksek teknolojik ürünler ile verimlilik artırıcı sistemler üzerinde Ar-ge sistemine ağırlık vermekteyiz"dedi.

SOSYAL DESTEK

Çaycı bugüne kadar 191 kişi verdikleri bursla eğitim hayatını tamamladığını, 64 kişiye burs verdiklerini, yine fabrika çalışanlarından 345 kişinin 62 öğrenciye burs sağladığını, bölgedeki sağlık kuruluşlarına destek yapıldığını, bu çerçevede fatih devlet Hastanesine bağış yapıldığını, Sarkursan İlköğretim ev ortaokula destek olduklarını söyledi.

İŞÇİLERE ÖDÜL

Fabrika kurucusu Cihan Bektaş adına verilen başarı ödülleri ise Erkin yılmaz, Selçuk Harput, Rıdvan Türkmen, Boru İşletme Müdürlüğü adına Ömer Münci Ünal, Perpa satış Mağazası adına Alaatin Tekçe, Yaşar kayabaşı, Gürsel Yamaç, Ekrem Demircan, Muzaffer Kara, Hayrettin Baldır, Özkan Duman ve Ahmet Fatih Göcek'e verildi.

KİMLER ÖDÜL ALDI

Ayrıca fabrikada 15 ve 25 yılını dolduran işçi ve memurlar altınla ödüllendirildi. Bu alanda, 25 yılını dolduran Selçuk Harput, Ramazan Tüfekçi, Yener Hangül, Yaşar Bayoğlu, Derviş Genç, 15 yılını dolduran Emin Ay, Akif Güneş,Yasemin Ilgaz, Ümit İmamoğlu, Serkan özgen, Erdinç Ünlüer, Dilek Özdemir, İsmail Ergün, Orhan Tekingül, Şerif Eski, Mustafa Yücel, Didem Tekingül, Hakan Başak, Göksal Yılmaz,Mehmet Kılıç, Erdal Efe,Kemal ceylan, Hayri Uzun, Fatih Ayvaz, Atila Bayoğlu, Gökhan Güney, mete Tarhan, Selami Dnizli,Ramazan Dalgıç, Murat sevindik, Ömer Şanalacak, Bülent Öner, Nuh Karataş, Kazım Güler, Sinan değirmenci, Taşkın Arslan, Levent Baş, Turhan Güneş, Şaban Deliacı, Hakan Karataş ve Necmettin Coşkun'a ödül verildi.

Kutlamalar akşam Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde Sarkuysan Müzik korosunun konseri ile devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sarkuysan'dan Görkemli 38 Yıl Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement