Satranç Şampiyonası'nda Kıyasıya Mücadele Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Satranç Şampiyonası'nda Kıyasıya Mücadele Sürüyor

Satranç Şampiyonası\'nda Kıyasıya Mücadele Sürüyor

Bin kişinin katıldığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Yıldız Takımlar Satranç Şampiyonası devam ediyor.

23.02.2012 10:33  Güncelleme: 10:34

Türkiye Satranç Federasyonu'nun 2011-2012 faaliyet programında yer alan ve Türkiye'nin 81 ilinde gerçekleştirilen Çocuk ve Yıldız Takımlar Satranç Şampiyonası, Kocaeli'de bin satranççının katılımıyla devam ediyor. Çocukların sosyal ve zihinsel yönden gelişimlerini artırma, takım ruhu içerisinde birlikte hareket edebilme yeteneğini geliştirme ve Kocaeli genelinde satranç sporunu tabana yaymayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu projesi ile ilköğretim düzeyindeki yüzlerce minik satranççıyı bir araya geldi.

MADALYALAR BUGÜN BELLİ OLACAK

Hasan Gemici Spor Salonu'ndaki şampiyona Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırları dâhilindeki 12 ilçede bulunan ilköğretim öğrencileri, spor kulüpleri, sivil toplum kuruluşları ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri'ndeki 15 yaş altı çocuklar katıldı.12 ilçeden yaklaşık bin satranççının katıldığı şampiyonada ilçelerinde ilk üç dereceye giren sporculara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından madalya ve kupaların yanı sıra satranç takımı hediye edecek.

DERECEYE GİRENLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak'ın başlama hamlesini yaparak startını verdiği şampiyona Hasan Gemici Spor salonunda devam ediyor. 23 Şubat Perşembe akşamı saat 17.00'de dereceye giren sporculara ödülleri Hasan Gemci Spor Salonu'nda düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek. Şampiyonada dereceye giren sporcular,20-24 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılacaklar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi turnuvada dereceye giren ve başarılı sporcuları da Kocaeli'nin vizyon takımı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü bünyesine dahil etmeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Satranç Şampiyonası'nda Kıyasıya Mücadele Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement