Satranççılar Başarısını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Satranççılar Başarısını Sürdürüyor

Satranççılar Başarısını Sürdürüyor

Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu Satranççılar başarılı çıkışını sürdürüyor.

19.03.2013 13:42

Hasan Gemici Spor Salonu'nda yapılan Kocaeli Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu Satranççılar damgasını vurdu. Çocuklar kategorisine 6, yıldızlar kategorisine ise 1 takımla katılı mavi beyazlılar tüm kupaları alarak başarılı çıkışını sürdürdü.

35 TAKIM MÜCADELE ETTİ.

35 takımın mücadele ettiği ve üç kategoride yapılan Çocuklar liginde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor satranççıları 5 takımla turnuvaya katılarak 12 takım arasında yer almayı başardı. B grubunda da 12 takım arasında yer alan mavi beyazlılar bu performanslarıyla başarısını sürdürmüş oldu.

ÇOCUKLARDA DERECELER GELDİ

Emin Bilal Erbilici, Murat Erbilici, Ensar Yağız Gönenç, Taha Temizel'den oluşan ve Kartallar adında yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu satranççılar Çocuklar kategorisinde ikinci oldu. Hüseyin Esastürk, Ozan Kıpık, Emir Rıdvan Toraman, Sait Sarıca'dan oluşan ve Şahinler adında yarışan mavi beyazlı satranççılar ise turnuvada üçüncü oldu.

YILDIZLARDA ŞAMPİYONLUK GELDİ

10 takımın mücadele ettiği Yıldızlar kategorisinde ise birinciliği Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü aldı. Efe Mert Kılıç, Oğuzhan Ertekin, Lütfiye Selva Ağun ve A. Kerim Uraz'dan oluşan yıldızlar takımı zorlu rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Hakan Erdoğan, Tarkan Küçümenler ve Fahrettin Özten yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kağıtspor'lu Dereceye giren satranççılar, önümüzdeki günlerde Karaman'da yapılacak şampiyonada Kocaeli'yi temsilen yarışacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Satranççılar Başarısını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement