Savaş Gibi "Yan Baktın" Kavgası - Son Dakika
Güncel

Savaş Gibi "Yan Baktın" Kavgası

Savaş Gibi "Yan Baktın" Kavgası

"Yan baktın" kavgası pahalıya patladı. Biri 27, biri 18 yaşındaki iki genç neredeyse canlarından olacaktı.

25.07.2012 16:21  Güncelleme: 11:33

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki genç 'yan baktın' diye birbirine girdi! 27 yaşındaki Bülent Aras ile 18 yaşındaki İbrahim Yıldız arasında çıkan kavgada, Yıldız, bıçak darbeleriyle yaralanırken Aras da başına isabet eden taşlarla yaralandı.

BİRBİRLERİNE TAŞ VE BIÇAKLA SALDIRDILAR

Olay, pazartesi günü saat 19.00 sıralarında Neyzen Tevfik Caddesi'nde meydana geldi. 27 yaşındaki Bülent Aras, yan baktığı iddiası ile 18 yaşındaki İbrahim Yıldız'ı uyardı. İkili arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.

ÇEVREDEKİLER DE KAVGAYI AYIRAMADI

Bülent Aras, bıçakla İbrahim Yıldız'ı, kol ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralarken Yıldız da yerden bulduğu büyük bir taş ile Aras'ı kafasından yaraladı. Çevredekilerin araya girmesine rağmen kavga yatıştırılamadı.

Olay yerine gelen polisler tarafından sonlandırılan kavgada yaralananan Aras ve Yıldız, 112 Acil Servis ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ASABİ DELİKANLILARIN HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Çok kan kaybettikleri belirlenen iki yaralının durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Olayda kullanılan bıçak ve taşa, incelenmek üzere el koyan polis, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savaş Gibi 'Yan Baktın' Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement