Seçim Koordinasyon Merkezinin Halk Oylaması Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Seçim Koordinasyon Merkezinin Halk Oylaması Mesaisi

Seçim Koordinasyon Merkezinin Halk Oylaması Mesaisi

Seçim Koordinasyon Merkezi İle İzmir Milletvekilleri Ve Tüm İlçe Teşkilatları Koordineli Bir Şekilde Çalışmaya Devam Ediyor.

16.08.2010 17:45  Güncelleme: 17:47

Hazırlanan program dahilinde planlı bir çalışma yürüten AK Parti İzmir İl Teşkilatı, İzmir Milletvekillerinin ilçelerdeki programlarını koordine ederek oluşturulan basın bürosuyla yazılı ve görsel medyaya düzenli bir haber akışı sağlıyor.

SKM bürosu başkanlığını yürüten Yusuf Kenan Çakar'a başkan yardımcılığı göreviyle İl yönetim kurulu üyesi Özgür Hızal eşlik ederken; Basından sorumlu İl yönetim Kurulu üyesi Bilal Doğan da basın ekibinin koordinasyonunu gerçekleştiriyor.

30 gün boyunca 30 ilçede değişik programlar ile AK Parti İzmir Milletvekillerini vatandaşlarla buluşturan SKM çalışmaları ile ilgili İl Başkanı Ömür Kabak'ın başkanlığında toplantı düzenlendi. Merkezde görevli yönetim kurulu üyeleri hazırlanan çalışma programı ile ilgili İzmir Milletvekilleri Tuğrul Yemişçi, Taha Aksoy,Mehmet Tekelioğlu'na bilgi verdi.

12 Eylüle kadar tüm İzmir teşkilatı olarak canla başla çalışarak İzmir'den en yüksek oranda 'evet' çıkaracaklarını söyleyen Ömür Kabak, " Seçim Koordinasyon Merkezimizce hazırlanan bu çalışma programı ile İzmir'in gidilmedik noktası, ulaşılmadık mahallesi kalmayacak. Değerli İzmir Milletvekillerimiz hemşerilerine 'neden evet' denilmesi ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenleyerek vatandaşlarımızın kafasındaki soru işaretlerine nokta koyacaklar.

Bu yapılan çalışmalarla ilgili oluşturduğumuz basın ekibi sayesinde 30 gün boyunca değerli basın organlarımıza ve Televizyonlarımıza aralıksız haber servisi yapılacaktır. Bu anlamda basından ve medyanın gücünden sonuna kadar yararlanacağız" dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seçim Koordinasyon Merkezinin Halk Oylaması Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement