Şehirlinin Hayali Cityberry ile Gerçek Oluyor - Son Dakika
Güncel

Şehirlinin Hayali Cityberry ile Gerçek Oluyor

Şehirlinin Hayali Cityberry ile Gerçek Oluyor

İstanbul, uzun yıllar hayalini kurduğu Cityberry Projesi'ni ödeme sistemleri uzmanı Provus ortaklığı ile hayata geçirdi.

28.07.2012 10:53

Şehir hayatı ile ilgili online içerik üreten İstanbul.com, uzun yıllar hayalini kurduğu Cityberry Projesi'ni ödeme sistemleri uzmanı Provus ortaklığı ile hayata geçirdi. Şehirliye prestijli noktalarda yüzde 50'ye varan avantajlar sağlayan Cityberry Projesi'ne MasterCard da destek verirken, projenin ilk müşterisi ise TEB - BNP Paribas oldu.

İstanbulluların şehri doyasıya yaşayabilmeleri için üyelerine 1995'ten bu yana rehberlik eden İstanbul.com, yıllardır hayalini kurduğu Cityberry Projesi'ni ödeme sitemleri alanında bir dünya markası olan Provus Bilişim Hizmetleri A.Ş. ortaklığı ile hayata geçirdi. Proje, Provus'un ödeme sistemleri alanındaki bilgi ve tecrübesi, İstanbul.com'un şehir uzmanlığı, mekan ilişkileri ve şehirle ilgili kapsamlı üyelik veritabanı ile oluşturulan sinerji sonucu yaklaşık 7 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. MasterCard'ın henüz hayal aşamasında iken destek verdiği Cityberry MasterCard Projesi'nin ilk müşterisi ise TEB - BNP Paribas oldu.

MasterCard markalı Cityberry kartları İstanbul'u sevenlere şehrin özel ayrıcalıklarından faydalanma fırsatı verecek. Bankacılık, turizm, perakende gibi birçok sektör ve kurum için hem müşterilerine hem de çalışanlarına indirim ve avantajlarla dolu bir platform oluşturan Cityberry MasterCard yeme içme, konaklama, sağlık ve güzellik, alışveriş ve hobi gibi lifestyle alanlarda şehirliye özel kurgulanmış sıra dışı deneyimler sunuyor.

Cityberry MasterCard sahipleri ayrıca Reina, Supperclub, Suada, G Balık, Park Şamdan, Mezzaluna, Blue Topaz, Suda Kebap, MONEP ve TAV Prime Class Loaunge gibi birçok prestijli noktada yüzde 50'ye varan avantajlar sağlıyor.

Türkiye'nin ilk şehirli deneyim platformu

Proje ile ilgili bilgi veren İstanbul.com'un kurucusu Köksal Abdurrahmanoğlu, 'Şehirde hayat var' sloganıyla İstanbullulara Türkiye'nin ilk şehir portalı İstanbul.com olarak yıllardır hizmet verdiklerini ifade etti.

Şehri yakından takip ettiklerini ve şehirlinin yaşam zevkini iyi bildiklerini belirterek, bu amaçla "Şehirli Ayrıcalıklar Platformu" olan Cityberry Projesi'ni hayata geçirdiklerini ifade eden Köksal Abdurrahmanoğlu, "Türkiye'nin ilk şehirli deneyim ve avantajlar platformunu oluşturduk. Cityberry, şehre değer katan marka ve mekanlarda şehirlilere önemli ayrıcalıklar ve avantajlar sunuyor. Cityberry, kaliteli hizmet almayı önemseyen, sosyal aktiviteleri takip eden, şehir hayatından keyif almayı bilen, stil ve zevk sahibi tüketici kitlesini hedefliyor. Hizmetiyle, servisiyle, lokasyonuyla "marka" olmuş ve İstanbul'a değer katan seçkin işletme ve markalar, Cityberry dünyasına adım atanlara yeme-içme, eğlence, alışveriş, seyahat, konaklama, hobi gibi birçok kategoride sıra dışı deneyimler, çok özel indirim ve avantajlar sunuyor. Şehrin heyecanı, enerjisi ve tadını yaşamak isteyen tüm şehirliler, çok özel deneyimler ve ayrıcalıklarla dolu Cityberry dünyasına Cityberry.com üzerinden kolaylıkla ulaşabilecekler" şeklinde konuştu.

Cityberry MasterCard'ın sunduğu avantajlar ile ilgili bilgi veren İstanbul.com'un kurucu ortağı Canan Erdoğan ise, "Sıra dışı lezzet anları, heyecan verici konserler, kulüpler, SPA'lar, geziler ve keşifler. Kısacası, 'Keşke olsa" denilen her şeyi, hayalleri zorlayan bir kurguyla Cityberry Card'da sunarak şehrin en eğlenceli deneyimlerini yaşatıyoruz" dedi.

Cityberry dünyasının şehirde hayal tadında, heyecan verici deneyimler yaşatan, yüzlerce mekanda ve markada yüzde 50'ye varan çok özel indirimler sunduğunu kaydeden Canan Erdoğan, "Bu dünyaya ulaşabilmek için gereken tek şey Cityberry Card'a. Cityberry'nin sunduğu ayrıcalıklar dünyasının kapıları Cityberry Life ve Cityberry LOTUS adını verdiğimiz iki farklı anahtar ile açılıyor. Cityberry MasterCard'a www.cityberry.com internet adresinde kolayca sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca Cityberry Life, kısa bir süre için satın alınan ilk deneyimle birlikte üyelere hediye ediliyor" diye konuştu.

"Hayal gücünü sinerjiye dönüştürdük"

Türkiye'de kartlı ödeme sistemlerinin 2000'li yıllardan bu yana her alanda geliştiğini ve büyüdüğünü söyleyen Provus Bilişim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Tunç Daşar, "Bugün birçok banka ödeme ürünleri geliştirerek, müşterilerine hizmet veriyor. Biz ise bir sıra dışılık yaratmak istedik. Günümüzün şehirli insanı hem şehri takip etmek, yaşatmak ve hem de şehrin tadını daha büyük ayrıcalıklarla ve indirimlerle yaşamak istiyor. İşte biz de bu noktada tüketiciye direkt fayda sağlayan, takip gerektirmeyen ve ihtiyaçlarını anında karşılayan Cityberry Projesini geliştirdik. Farklılık yaratma arzusu, İstanbul.com ve Provus'u buluşturdu ve bir sinerji yaratıldı" dedi.

Provus'un Cityberry'i bir platform oluşturacak şekilde sunduğunu ifade eden Tunç Daşar, "Şehirlinin ihtiyaçlarını gözlemledik. Hayallerini, beklentilerini çok iyi algıladık ve 7 aydır da üzerinde çalışarak projemizi hayata geçirdik. İstanbul.com'un böyle bir hayali vardı. Bizimle birlikte bu hayal güçlü ve herkesin ulaşabileceği bir platform haline dönüştü. Dünya devi MasterCard'ın da projeyi desteklemesi bizim İstanbul'da başlatıp, tüm Türkiye'ye yayma hedefimizi dünyaya taşıyacak diye umuyoruz" dedi.

MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney ise, "Cityberry ile kapsamlı bir şehirli deneyim ve avantajlar platformununa ortak olduğumuz için mutluyuz. Cityberry platformu, şehir hayatından keyif alan MasterCard kart sahiplerine Istanbul'un özel ayrıcalıklarından faydalanma fırsatı verecek. Ayrıca bu önödemeli Cityberry kartlar, sahiplerine dünyada MasterCard kabul eden tüm noktalarda alışveriş yapma kolaylığı sağlayacak. Başka bankaların da Cityberry özelliğini kart programlarına eklemesiyle bu özel avantajlardan faydalanacak MasterCard kart hamilerinin sayısının hızla artmasını bekliyoruz." dedi.

Cityberry Card'ın Sağladığı Avantajlar

- Cüzdanınızda taşıyacağınız Cityberry kartları şehrin yüzlerce en iyi marka ve mekanında kısa bir süre için değil, sürekli indirim ve avantajlar sunar.

- Cityberry kartlarla yapılan harcamalarda hem indirimler olacak hem de yüksek oranlarla Berry Puan kazanılacak. Cityberry'de kazanılan 1 Berry Puan 1 TL değerindedir.

- Cityberry "fırsat" adı altında içeriği orijinalinden daha düşük ve kalitesiz bir hizmeti satmaz. Şehrin en kaliteli mekanlarında, en iyi tatları ve en sıra dışı özellikleri harmanlayarak en yaratıcı kurgularla en unutulmaz deneyimleri tasarlar. Cityberry Partner Network'ü ile daima kaliteli, şaşırtıcı ve yaratıcı deneyimler sunar.

- Kişiye özel bastırılan Cityberry kartlar, Cityberry POS'ları aracılığıyla kullanılıyor. Cityberry karta yüklenen nakit tutar, dünyadaki tüm MasterCard anlaşmalı noktalarda özgürce kullanılabilir.

- Cityberry kartlarına, Cityberry Partner noktalarından, Cityberry.com internet sayfası üzerinden, anlaşmalı bankaların internet ve banka şubelerinden, ATM'lerinden, EFT/Havale yapabilir, kolayca para yüklenebiliyor. Bu sayede, nakit para taşımaya gerek kalmıyor.

- Cityberry kartları ile yapılan tüm işlemler, hesap özeti ve kazanılan Berry Puanlar, Cityberry.com adresinde Hesabım sayfasından incelenebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehirlinin Hayali Cityberry ile Gerçek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement