Şehit Askerimizi Uğurladık - Son Dakika
Güncel

Şehit Askerimizi Uğurladık

Şehit Askerimizi Uğurladık

Bakan Ergün ile Başkan Karaosmanoğlu, şehit er Hüseyin Güldal'ın Yalakdere'de düzenlenen cenaze törenine katıldı.

21.10.2011 14:17

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hakkâri'de düzenlenen hain saldırıda şehit olan Karamürselli er Hüseyin Güldal'ın cenaze törenine katıldı. Şehit erimizin naaşını Cengiz Topel Havaalanı'nda karşılayan Başkan Karaosmanoğlu, şehidimizi taşıyan helikoptere de eşlik etti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Başkan Karaosmanoğlu, Yalakdere'de düzenlenen cenaze töreninde şehit ailesinin acısını paylaştı.

HELİKOPTERLE EŞLİK ETTİLER

Hakkâri'de düzenlenen hain saldırıda şehit olan Karamürselli piyade onbaşı Hüseyin Güldal, Yalakdere'deki baba ocağında düzenlenen tören ve alınan helalliğin ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Şehidimizin Van'dan havayoluyla getirilen naaşını Cengiz Topel Havaalanı'nda Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner, Muharebe Destek Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklı, askeri erkân ve Genel Sekreter Ersin Yazıcı karşıladı. Şehidimizin cenazesi Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanlığı'na helikopterle götürülürken, Başkan Karaosmanoğlu, Donanma Komutanı Oramiral Güner ve Muharebe Destek Komutanı Bayraklı da başka bir helikopterle eşlik etti.

EVİNİN ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanlığı'nda ailesi tarafından karşılanan şehit er Hüseyin Güldal'ın cenazesi buradan karayoluyla askeri kortej eşliğine Yalakdere'ye getildi. Şehidimizin evinin önünde düzenlenen törene ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Zeki Aygün, İlyas Şeker, M. Ali Okur, Haydar Akar, M. Hilal Kaplan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkan, belediye başkanları ve büyük bir kalabalık katıldı.

KÖY MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen cenaze töreninde alınan helalliğin ardından şehit piyade onbaşı Hüseyin Güldal, köy mezarlığında toprağa verildi. Bakan Ergün, Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu, sevgiyle sarıldıkları şehit babası Mustafa Güldal'ın acısını paylaştı. Başkan Karaosmanoğlu ile AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Işık, Aygün, Şeker ve Okur, buradan köy mezarlığına geçerek, şehit askerimizi toprağa verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehit Askerimizi Uğurladık - Son Dakika


Advertisement