Selpak Hijyen Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Selpak Hijyen Eğitimi

Selpak Hijyen Eğitimi

1970 yılından bu yana temizlik kağıdı sektöründe faaliyet gösteren Selpak, Türkiye'nin dört bir yanını gezerek ilköğretim öğrencilerine eğitim vermeye devam ediyor.

27.06.2013 00:04  Güncelleme: 00:05

Küçük yaşlarda alınan eğitimin önemine inanan Selpak, ilköğretim çağındaki çocuklara kişisel hijyen alışkanlıkları kazandırmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirdiği Kişisel Hijyen Eğitimleri projesini devlet ilköğretim okullarında gerçekleştiriyor. 2002 yılında başlayan projeyle, bugüne kadar 60 ilde, 8.002 okulda kişisel hijyen eğitimi veren Selpak'ın ulaştığı öğrenci sayısı6 milyonu aşıyor.

Selpak bu kapsamda, ziyaret ettiği devlet ilköğretim okullarının 2., 3., 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin uzman eğitimciler ve doktorlar tarafından hazırlanan içerik doğrultusunda, el hijyeninden tuvalet kağıdı kullanımına kadar birçok konuda eğitim almasını; birebir kişisel hijyen kuralları ve doğru temizlik kağıdı kullanımını öğrenmesini sağlıyor.

Selpak, Mart ayında başladığı 2013-2014 öğretim yılındaki eğitimlerini, Düzce ve Bilecik illerinde, daha önce eğitim vermediği devlet ilköğretim okullarında gerçekleştiriyor. Bu iki ilde, bugüne kadar 115 okulu ziyaret eden marka, yılsonunda eğitimlerini toplam 203 okulda gerçekleştirmiş olmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selpak Hijyen Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement