Serada Çalışırken Fenalık Geçiren Suriyeli İşçi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Serada Çalışırken Fenalık Geçiren Suriyeli İşçi Hayatını Kaybetti

19.10.2017 16:02

Antalya'da, serada çalıştığı sırada fenalık geçiren Suriye uyruklu bir kişi kaldırıldığı sağlık ocağında yaşamını yitirdi.

Antalya'da, serada çalıştığı sırada fenalık geçiren Suriye uyruklu bir kişi kaldırıldığı sağlık ocağında yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Serik ilçesi Abdurrahmanlar Mahallesi Çıtlıklı mevkinde bulunan bir serada işçi olarak çalışan Suriye uyruklu Abdulhamid Alakan (27), çalıştığı sırada fenalık geçirdi.

Haber verilmesi üzerine sereya gelen sağlık ekipleri, Alakan'ı Abdurrahmanlar Aile Sağlığı Merkezine götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan Alakan, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Alacan'ın cenazesi cumhuriyet savcılığınca yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Alakan'ın kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Serada Çalışırken Fenalık Geçiren Suriyeli İşçi Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement