Servis Şoförleri Fatih'te İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Servis Şoförleri Fatih'te İftar Sofrasında Buluştu

Servis Şoförleri Fatih\'te İftar Sofrasında Buluştu

İstanbul’da görev yapan servisçiler on bir ayın sultanı Ramazan’da Fatih’te aynı iftar sofrasında buluştu.

02.06.2017 22:34

İstanbul'da görev yapan servisçiler on bir ayın sultanı Ramazan'da Fatih'te aynı iftar sofrasında buluştu. İftar programında uzun yıllardır görev yapan servis şoförlerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Fatih Belediyesi, İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ile birlikte 2 bin servis şoförü ve ailesine Mimar Sinan Stadında iftar programı düzenledi. Programa, Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Karani Yüksel, İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Akit TV Genel Yayın Yönetmeni Bülent Sarıdiken, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda servis şoförü aileleri ile birlikte katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program akşam ezanını okunması ile birlikte oruçların açılması ile devam etti. Protokol konuşmaları ile devam eden programda uzun yıllar servis şoförlüğü yapanlara teşekkür plaketi takdim edildi.

"Servis araçlarını bekletmemek lazım"

Birlikte iftar sofrasında olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Karani Yüksel, "Sabah evden çıkıp işe geldiğimde yanımdan bir servis aracı geçti. Kapısında şu yazı yazıyordu 'Servis bekletilmez beklenir' bunu görmüştüm. Akşamda sizle ile birlikte hep beraber iftar yapmak nasip oldu. Servis araçlarını bekletmemek lazım, beklenilmesi gerekiyor çünkü" şeklinde ifadeler kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Servis Şoförleri Fatih'te İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement