Sevgilisinin Babasını Gasp Ettirdi - Son Dakika
Güncel

Sevgilisinin Babasını Gasp Ettirdi

Sevgilisinin Babasını Gasp Ettirdi

Ümraniye'deki evinde 63 yaşındaki Celalettin Arıkan'ı döverek 5 bin lirasını gasp ettikleri ileri sürülen bir kadın 3 kişi olaydan 2 saat sonra yakalandı.

16.11.2011 10:48

Ümraniye'deki evinde 63 yaşındaki Celalettin Arıkan'ı döverek 5 bin lirasını gasp ettikleri ileri sürülen bir kadın 3 kişi olaydan 2 saat sonra yakalandı.

Gasp olayının Arıkan'ın oğlunun sevgilisi Emine Uludağ tarafından planlandığı ortaya çıkarıldı. Mahkemeye sevk edilen zanlılar Emine Uludağ, Hilmi Kandemir ile Orhun Eyüpoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber-Kamera: Mehmet AKTARAN-İstanbul DHA

Ümraniye Armağan Evler Mahallesinde önceki akşam meydana gelen olayda, 63 yaşındaki Celalettin Arıkan eve gelerek oğlunu soran iki kişi tarafından dövüldükten sonra 5 bin lirası gasp edildi.

Gasp Büro Amirliği Ekipleri, Celalettin Arıkan ile oğlu Ahmet Arıkan'ın ifadelerine başvurdu. Ahmet Arıkan, bir süre önce babasında 15 bin lira olduğundan sevgilisi Emine Uludağ'a bahsettiğini söyledi. Bunun üzerine şüpheli olarak ifadesi alınan Emine Uludağ, gasp olayını kendisinin planladığını itiraf etti. Uludağ'ın ifadesinde 7 yıldır Ahmet Arıkan ile sevgili olduklarını bir yandan da Hilmi Kandemir'in de sevgilisi olduğunu söyledi. Ahmet Arıkan'ın babasında 15 bin lira olduğunu kendisine söylemesi üzerine diğer sevgilisi Hilmi Kandemir'le birlikte gasp etme planı yaptıklarını anlattı. Uludağ, Hilmi Kandemir'in yanına Orhun Eyüpoğlu'nu da alarak Celalettin Arıkan'ı dövdükten sonra gasp ettiklerini bildirdi. Bunun üzerine Ümraniye'de düzenlenen operasyonda, olaydan 2 saat sonra Hilmi Kandemir ile Orhun Eyüpoğlu da yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların üzerlerinde, gasp edilen 5 bin liranın 4 bin 500 lirası ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlılar gasp edilen Celalettin Arıkan tarafından teşhis edildi. Uyuşturucudan sabıkaları bulunduğu belirlenen Hilmi Eyüpoğlu, Emine Uludağ ile Orhun Eyüpoğlu çıkarıldıkları Ümraniye Adliyesi'nde mehkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgilisinin Babasını Gasp Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement