Şevkatiyeli Gençlerden Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Şevkatiyeli Gençlerden Ziyaret

Şevkatiyeli Gençlerden Ziyaret

Kartepe Şevkatiye Mahallesi'nden bir grup genç, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti.

05.03.2012 14:53

Şevkatiye Gençlik Derneği'ni kurmak için çalışma yapan gençler Başkan Karabalık ile görüşerek yeni oluşum hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Kartepe Arslanbey'in Şevkatiye Mahallesi'nden bir grup genç bir araya gelerek eğitim ve sosyal faaliyetlerde bulunmak amacıyla dernek kurma teşebbüsünde. Yerel yöneticilerinde desteğini almak isteyen 15 kişilik Şevkatiyeli grup ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a gerçekleştirdiler.

Başkan Karabalık'ın kendilerini kabul etmesinden mutluluk duyduklarını belirten gençler adına Hamza Koç, mahalle gençlerini bir çatı altında toplamayı hedefliyoruz. Koç, "Mahallenin sıkıntılarına çözüm bulmak, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak faydalı çalışmalara yönlendirmek amacıyla derneğimizi aktif hale getirmeyi planladık" dedi.

Gençlerin davranışını takdirle karşıladığını belirten Başkan Karabalık da, "Bu anlamlı ve önemli girişiminiz diğer mahallelere ve gençlere örnek olacak cinsten" dedi. Dernek yeri konusunda gençlere destek olacağını belirten Başkan Karabalık, böylesi faydalı girişimlere her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şevkatiyeli Gençlerden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement