Seydişehir Belediyesi Araç Filosununa Yeni Araç - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Araç Filosununa Yeni Araç

Seydişehir Belediyesi Araç Filosununa Yeni Araç

Her geçen gün araç filosunu güçlendiren Seydişehir Belediyesi filosuna bir yeni araç daha ekledi.

28.08.2013 15:13

4,5 metreküplük hidrostatik vakumlu yol süpürme aracı alındı.

Seydişehir Belediyesi bünyesine kazandırılan vakumlu yol süpürme aracının; park, kaldırım, meydan ve cadde ile dar sokakları, toz kaldırmadan temizleyeceği, çevre temizliğinin daha hızlı ve aktif şekilde yapılacağı kaydedildi.

Seydişehir Belediyesi envanterinde bulunmayan iş makinelerinden bir tanesini Seydişehir Belediyesi envanterine kavuşturmanın kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Abdulkadir Çat "Bugüne kadar çevre temizliği özel firmalar dâhilinde yaptığımız şehrimizde ne olur ne olmaz düşüncesi ile Seydişehir Belediyesine bir sokak süpürme aracı kazandırdık" dedi.

Alınan aracın çevre temizliğine büyük katkı sağlanacağını belirten Başkan Çat "Büyük bir bölümü çevre bakanlığından 50 milyarlık kısmı Seydişehir Belediyesi tarafından karşılanan toplamda 220 milyar olan bu araç inanıyorum ki şehrimizin bu güne kadar hakikaten mükemmel diyebileceğimizi çevre temizliğinde çok daha büyük katkılar sağlayacak. Hemşerilerime ve halkıma hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Araç Filosununa Yeni Araç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement