Seydişehir Belediyesi'nde Bayram Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi'nde Bayram Coşkusu

Seydişehir Belediyesi\'nde Bayram Coşkusu

Seydişehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle Türk Halk Müziği Konseri düzenledi.

24.04.2013 11:22

Seydişehir Belediyesi dzenlediği konserle 23 Nisan coşkusunu yaşattı.

Seydişehir Belediyesi tarafından Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen 23 Nisan Konserine Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Garnizon Komutan J.Bnb. Mustafa Özdemir, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, İlçe Emniyet Müdürü Yahya Günay, Baro Temsilcisi Mehmet Koyuncuoğlu, Askerlik Şubesi Başkanı Kamil Güngör,İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, protokol mensupları, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Temsilcileri, basın mensupları ve binlerce vatandaş katıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat konserin açılışında yaptığı konuşmada;" Osmanlı İmparatorluğunun yıkılışıyla birlikte ülkemizin işgal edilme sürecinden yola çıkarak hür, bağımsız ve onurlu yaşamamızın mimarı Mustafa Kemal Atatürk'ün armağanı dünyada ilk ve tek olan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramını siz değerli vatandaşlarımız ve çocuklarımızla bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde Milli ve dini bayramlarımızla özel günlerimizi halkımızla bira arada kutlamaya özen gösteriyoruz. Bize verdiğiniz güçle bugüne kadar sadece bayındırlık hizmetleriyle değil, kültür, sanat, sportif ve konser etkinliklerimizle ilçemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesine çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 93'üncü yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, vatan uğruna can vermiş aziz çehitlerimizi şükran ve minnetle yad ediyor;geleceğimizi emanet edeceğimiz tüm çocuklarımızın ve siz değerli vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duyularımla kutlarım" dedi.

Müzik öğretmenliği yapan Yusuf Karakuş Türk Halk Müziği'nin en güzel eserlerinden oluşan geniş repertuarıyla sahne aldı. Seydişehir Kapalı Pazar Yerini dolduran yediden yetmişe, çocuk, genç yaşlı binlerce vatandaş sanatçının şarkılarına eşlik etti. Çocuklar doyasıya eğlenirken Belediye dağıttığı çeşitli hediyelerle çocukları sevindirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi'nde Bayram Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement