Seydişehir Belediyesi On Binlerce Kişiye Cumhuriyet Coşkusunu Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi On Binlerce Kişiye Cumhuriyet Coşkusunu Yaşattı

Seydişehir Belediyesi On Binlerce Kişiye Cumhuriyet Coşkusunu Yaşattı

Seydişehir Belediyesi Cumhuriyet'in 90. Yıl dönümünde düzenlediği muhteşem etkinlikle on binlerce kişiye bayram coşkusunu yaşattı.

30.10.2013 18:08

Belediye'nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında on binlerce vatandaş Cumhuriyet Yürüyüşü yaptı. Gökhan Tepe Seydişehir'de muhteşem bir konser verdi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 'ın da katıldığı on binlerce kişi tek yürek halinde Saat 19:00'da Hükümet Binası önünden fener alayı ile marşlar eşliğinde Atatürk Caddesi ve Milli Egemenlik Caddesinden geçerek Cumhuriyet Yürüyüşü yaptı.

Belediye önünde yer alan konser alanını dolduran on binlerin," En Büyük Başkan , Bizim Başkan" sloganlarıyla sahneye çıkan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat sık sık alkışlarla kesilen konuşmasına ;"Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize, kültürel ve sanatsal faaliyetlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı en kalbi , en derin şükranlarımı ifade ediyorum" diyerek başladı. Başkan Çat konuşmasını şöyle sürdürdü:" Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin üniter yapısını parçalanmaya, TC 'nin temel niteliklerinin ortadan kaldırılmaya çalışıldığı bugünlerde Cumhuriyetimizin 90. yılını sizlerle şerefle onurla idrak etmekten çok büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bizlere bu Cumhuriyeti bahşeden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Onlara olan şükran borcumuzu, Ülkemize, Milletimize, sizlere olan karşı vefa borcumuzu ödemek için bütün gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerden aldığımız güç ve kuvvetle cennet mekan Seyyid Harun Veli Hz'nin aziz şehrine hizmet etmeyi ibadet sayarak var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz."

Seydişehir'de ilklere imza attıklarını kaydeden Başkan Çat bu konuyla ilgili olarak ise şunları söyledi:" 55 aylık görev süremiz içinde gerçekleştirdiğimiz kültürel faaliyetlerin en güzel örneklerinden biri olan Seydişehir Belediyesi-Adile Baysal Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Müzesini bugün sizlerin hizmetine sunduk. Gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz desteğe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizde bugüne kadar çok büyük bir eksikliğini hissettiğimiz Seydişehir Belediyesi- Şaban Cengiz Kültür Sarayını sizlerin yüksek katılımıyla ve çok güzel bir etkinle yakında hizmete sunacağız. Şehrimizde çok büyük bir boşluğu dolduracak olan Seydişehir Belediyesi- Şaban Cengiz Kültür Sarayı için desteklerini esirgemeyen Cengiz Ailesine teşekkürlerimi sunuyorum"

Başkan Çat konuşmasının sonunda "Nice 29 Ekimleri sizlerle bir arada kutlamayı nasip etmesini Cenab-ı Allah'tan diliyor; Cumhuriyet Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum" diyerek; on binlerle birlikte tek bir ağızdan "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözleriyle bitirdi.

Seydişehir'e ilk kez gelen Pop Müziğinin ünlü sanatçısı Gökhan Tepe, Havai fişekler ve bayraklar eşliğinde sahneye çıktı.Ünlü sanatçı konserine "Ulu Önder'in bizlere hediye ettiği Cumhuriyetimiz 90 yaşında,Nice 90 yıllara, Bayramınız kutlu olsun" diyerek 10. yıl marşıyla başladı. Seydişehir'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ünlü sanatçı Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a Seydişehir'de konser verme imkanı sağladığı için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi On Binlerce Kişiye Cumhuriyet Coşkusunu Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement